reklama

Albumik

reklama
maxwell, pathanka nie wiem ile teraz ma dokladnie ale kolo 100cm:tak:
Dlugi jest, nie ma co :) ale to zdjecie tez tak dziwnie Go pokazało:-D nozki ma dlugie ale na fotce wyszly jeszcze dluzsze :) jak bylismy wlasnie na wczasach to byla kobieta z synkiem, ktory skonczyl 2 w lutym 2 latka a byl Kubie do szyji i sie zaczela marwic, ze niski jak sie dowiedziala ile Kuba ma ale ja uswiadomilam, ze to Kuba wysoki a nie jej syn niski:-D

Maxwell rewelacyjnie wyglądasz!!!! Jejciu, już 8 miesiąc... Marysia widze z prezentu zadowolona :)))

Polaa świetny wyjazd. Na pewno Kubuś miała radoche. Mojemu mężowi pokazywałam jaki Kubuś już duży to w szoku był bo mój to jeszcze ciuchy na 86 nosi hehe...

Wrzuce Wam kilka zdjątek ze wczorajszego spacerku po parku:

Załączniki

• DSC_0467.jpg
    DSC_0467.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC_0486.jpg
    DSC_0486.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 72
  • DSC_0505.jpg
    DSC_0505.jpg
    41 KB · Wyświetleń: 70
  • DSC_0523.jpg
    DSC_0523.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 65
  • DSC_0528.jpg
    DSC_0528.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0532.jpg
    DSC_0532.jpg
    30,4 KB · Wyświetleń: 63
  • DSC_0537.jpg
    DSC_0537.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 67
super foty :D Kuba długaśny wymiata a Konrad jak pije..........zdjecie pod tytułem. prosze nie fotografować, chwila przerwy :D a tu foto Marcela prezentujące czym zajmuje sie moje dziecko od piątku:
IMG_3404.jpg
po całej chałupie walają sie te kulki.

Aza, super fotki!!Pewnie się powtórzę, ale co tam - niezła z Ciebie laseczka!!I masz extra bluzkę:-) A zdjęcie Konradka nr 6 bomba!!!To był okrzyk radości?:-)
Mama, czyli sałatki owocowe, to danie pokazowe Marcelka?:-)
Marysia na koniu:-D
P1030978 [DVD (PAL)].jpg
Zabawy z piłką - to z piłką w buzi, to nie mam pojęcia, skąd się jej wziął ten pomysł..
P1030982 [DVD (PAL)].jpgP1030983 [DVD (PAL)].jpg
A tu Marycha wystraszona, bo blisko krasnala:-D
P1030994 [DVD (PAL)].jpg

Mama no rewelacyjna zabawa, a to skupienie hehe...

Maxwell fajnego macie konia :))) Mój tez balony nosi w buzi więc podobne im pomysły przychodzą do głowy. Co do okrzyku radości to on tak cały czas krzyczy i połowe zdjęć ma z otwarta buzią ;))) I dzięki za laske hehe... wciąż 8 kg nadwagi po ciąży ale co tam...

Maxwell rewelacyjnie wyglądasz!!!! Jejciu, już 8 miesiąc... Marysia widze z prezentu zadowolona :)))

Polaa świetny wyjazd. Na pewno Kubuś miała radoche. Mojemu mężowi pokazywałam jaki Kubuś już duży to w szoku był bo mój to jeszcze ciuchy na 86 nosi hehe...

Wrzuce Wam kilka zdjątek ze wczorajszego spacerku po parku:

Super foty :-)

super foty :D Kuba długaśny wymiata a Konrad jak pije..........zdjecie pod tytułem. prosze nie fotografować, chwila przerwy :D a tu foto Marcela prezentujące czym zajmuje sie moje dziecko od piątku:
Zobacz załącznik 393741
po całej chałupie walają sie te kulki.

Ale kucharz!

Aza, super fotki!!Pewnie się powtórzę, ale co tam - niezła z Ciebie laseczka!!I masz extra bluzkę:-) A zdjęcie Konradka nr 6 bomba!!!To był okrzyk radości?:-)
Mama, czyli sałatki owocowe, to danie pokazowe Marcelka?:-)
Marysia na koniu:-D
Zobacz załącznik 393742
Zabawy z piłką - to z piłką w buzi, to nie mam pojęcia, skąd się jej wziął ten pomysł..
Zobacz załącznik 393743Zobacz załącznik 393744
A tu Marycha wystraszona, bo blisko krasnala:-D
Zobacz załącznik 393745

Mamuśka a gdzie Ty masz na ostatniej focie brzuszek...???
Marysia ma śliczne kiteczki :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry