reklama

Albumik

mój Kuba też lubi swój jeździk :tak: , który ciagle w użyciu :tak:
maxwell specjalnie dla ciebie dostawka ;-) 2012-01-25 12.29.42.jpg2012-01-25 12.46.19.jpg

reklama
To posłuchaj świeżej opowieści ze świata podhalanów (Dunia Mruczydło - suka znajomych):
"Dzisiaj,tradycyjnie
icon_wink.gif
,Dunia asystowała Krzysiowi przy kolacji.
Uśliniona po pachy .
Krzyś wyciągnął rękę z chusteczką higieniczną żeby obetrzeć te gluty.
A Mruczydło złapało tę chusteczkę i ...zjadło
icon_eek.gif

Wyjdzie jutro
icon_question.gif
icon_rolleyes.gif
icon_twisted.gif
"
kiedyś miałam takiego psa jamniko-dobermana (!) który gustował w chusteczkach higienicznych. Nie można ich było nigdzie zostawic bo zawsze powyciągał i zeżarł - z pudełka, kieszeni, kosza na śmieci. Wszystko mu było jedno czy czysta czy brudna

no domyslam się domyslam, bo u nas bylo tak samo matka doberman, ojciec jamnik (jak potrzeba przyciśnie.... ;-)) cielsko dobermana, mocno jednak wydlużone na krótkich ale koślawych łapach, długie uszy ale wywinięte w drugą stronę :laugh2: cudo

tak ma quinny i nie ma maleńkich kółek :tak::-D a dostawka spoko , tylko trochę mało ma miejsca , ale jak spacerówkę zapnę lub fotelik to będzie luźniej :tak:,w sumie zadowolona jestem bo spory kawałek przejechał a chciał na ręce więc będzie mi troszkę lżej ;-)

No dokładnie, dokładnie:-D

Ania bo mi się z Buzzem pomyliło i jego przednim kółkiem, patrzę na Twoje fotki a tam taaakie koło i o co kaman:-D ale już mnie olśniło ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry