reklama

Albumik

reklama
DZiunka fajna ta Twoja czarownica, jezyk pierwsza klasa :)

Kilolku ja tez chce snieg...moje dziecko to wogole nie wie co to snieg...w tym roku byl raz, o poranku jak wrocilismy z teneryfy to lezal moze ze 2 h ale zanim sie wygrzebalismy z domu to juz bylo po sniegu :wściekła/y:

kilolku Michaś się bardzo zmienił, tez Go nie poznałam:szok::zawstydzona/y:
super chłopaki :tak:

Tunczyki no niestety narzekamy na brak śniegu a w Polsce narzekają na mrozy:-D szkoda, ze nie ma tego sniegu chociaz tyle co w tamtym roku ale moze jeszcze coś bedzie;-) w niedziele przed swietami byl ale tez nie zdazylismy wyjść z Mlodym a juz bylo po nim:/

Poszliśmy z rana (nie tak z rana bo tata na desce musiał najpierw pojeździć:-)) na sanki i jabłuszko. Ale Dobrusia nie chciała wolała badać i studiować śnieg i lód. Spędziliśmy masę czasu na oglądaniu rosnących kryształów śniegu. Patrzeliśmy jak błyszczy i wyrzucaliśmy w powietrze dmuchając w dłonie. Chodziłem za nią z wyciągniętymi garściami a ona ładowała mi trn najbardziej błyszczący:-D. Potem wiatr nas zgonił ze wzgórza i poszliśmy oglądać sople na dachu podsadzałem ją a Dobrusia sama:-) zrywała i wnikliwie oglądała. Niestety przymarzały jej do rękawiczek.:-)
Zobacz załącznik 431289
A przy okazji fil z przed roku.
20101219018_(ALLConverter) — на Яндекс.Видео

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry