reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

KILOLEK ślicznie wyglądasz, a szczególnie z ta chustą-rewelacja.:tak: A chłopaki fajnie wyglądają w nowych fryzurkach, choć jednak Michasia wolę w dłuższych, a Zuzinka słodziak malutki.:tak:

reklama
sawi cudne masz córcie :-) i mi również nie przeszkadzają zdjęcia Helenki :-)

kilolek wow! ślicznie wyglądasz :-) Zuzia do schrupania :-) eh a najpiękniejsze to zdjęcie całej trójki :-)zazdroszczę Ci tej licznej rodziny :-)też marzę o trójce, ale obawiam się, że czasowo mogę się nie wyrobić, bo latka lecą ;-)

kilka najnowszych zdjęć:-)

Załączniki

• SAM_4291.jpg
    SAM_4291.jpg
    51,4 KB · Wyświetleń: 68
  • SAM_4448.jpg
    SAM_4448.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 67
  • SAM_4430.jpg
    SAM_4430.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 63
  • SAM_4287.jpg
    SAM_4287.jpg
    37,2 KB · Wyświetleń: 67
  • SAM_4458.jpg
    SAM_4458.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 69
  • SAM_4446.jpg
    SAM_4446.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 63
polaa świetne chłopaki. Oni bosko wyglądają razem na zdjęciach tak czarno-biało. Jeden jaśnutki a drugi ciemny, super

Pola ale slodziaki z chołpaków:-)a Wojtuś no cukiereczek.A to w tym kompleciku w zielone paseczki jak śpi mnie rozbraja :-) sliczności ,śpioszek mały:-)

reklama
PRZEPRASZAM z całego serca ale nie wymienię z osobna :-(

Przejrzałam fotki i dzieciaczki są cudne bez wyjatku :-) jak tylko dorwę się do neta na dłużej to odniosę się do kazdego maluszka :tak:

Do góry