• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Albumik

Dawno mnie tu nie było :zawstydzona/y:

Sawi super te twoje dziewczyny!!!

Jak Ty sobie z nimi radzisz? ten wozek jest szeroki czy tylko sie tak wydaje? no i masz już chyba łóżko piętrowe, dywan śliczny jestem zauroczona:zawstydzona/y:
wózek jest szeroki ,jak dla bliźniaków
Emilka ma łóżko pietrowe,śpi na górze bo an dole jest domek gdzie ma kuchenkę i inne gadżety no i przedewszystkim łóżko jest ze zjeżdżalnią .a na podłodze wykładzina.

.dzięki wszystkim

Sawi - wow, nie będę się rozpisywać - mam takie samo zdanie jak maxwell. Cudne córcie i też mi nie przeszkadzają zdjęcia młodszej
Super, że jesteś też na fotach jakoś inaczej sobie Ciebie wyobrażałam;-), inny kolor włosów :-D
hehe moze dlatego że na chrzciny zmieniłam kolor,a poprzedni jaki miałam to czarny

ja zmieniam czesto kolor włosów,ale zawsze trzymam sie 3 kolorów (czarny,rudy taki ostry,no i blond)
nie cuduje z innymi odcieniami bo mi niedobrze

reklama
wreszcie mam chwilę wkleic jakis fotki, wiec nieco hurtowo bedzie, wybaczcie
chustowo P6150043.jpgweselnie P6150052.jpg
piknikowo
P6170062.jpgP6170085.jpgP6170057.jpg
nowe image Michalka :baffled:
przedP4070189.jpgi po P6250124.jpg
i jeszcze cała trójeczka
P6270130.jpg

Kilolku, ale teraz Michaś ma ogroooooooooomne oczy!!!:-) A włoski chłopakom odrosną (zapowiadają jakieś upały;-))..Ty kochana, wyglądasz ślicznie, widzę, że postawiłaś na rozpuszczone, podkręcone włosy na weselu;-)A Zuzia do schrupania!!

reklama
Kilolku jakie foteczki:-)Jaka ty mamuśka odpicowana fiu fiu fiuuuuuuuuuuuuuuuu a Zuzia no ja juz sie nachwalić nie moge Krolewna mała :-)

fryzurki jak fryzurki ;-)mysłalm ze na łysko bardziej albo co a tu nawet fajnie inaczej :-)ale wersja Adasia Niezgódki jest chyba moja ulubioną;-)tak czy siak chłopaki mają wersję na lato i już.Ale Michaś to ma oczyska boskie!!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry