• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Albumik

reklama
Maxwell zdjęcie z sarenką rewelacyjne. Oj z pewnością się podobało :))) Mój Konrad by się chyba posikał z radości... :)))

Cleo, Kilolek super miałyście spotkanko. Plac do popisów u Kilolka idealny. Szkoda, że do tej Warszawy tak daleko... Zuzia śliczna kruszynka. Cleo rzeczywiście takie zamarzone oczka ma :))) To mówisz kiedy drugie? Hehe...

Gawit oj też myślę o takiej działeczce. Super sprawa dla dzieciaków. Wszystko pięknie tylko Ciebie brak...

Mamjulii Ty rzeczywiście młodziutko wyglądasz a jacy Wy już opaleni :)) Z Julii prawdziwa kobieta, paznokcie pomalowane musza być hehe...

Anawawka
rozwaliła mnie fotka na leżaczku. Agenciary...

Agrafka jaki miły widok... Ahhhh... Może za rok...

Martolinka - to była chwila dla reportera.... ten relaksik na :-D

Zdradzę Wam coś ja od dawna mam ustawiony aparat na robienie zdjęć sportowych, czyli w ruchu :-D:-D inaczej aparaty są zbyt wolne....:-D

Dziękujemy :-)

Martolinka tak Martysia ma loczki :-) wszyscy pytają po kim, bo ja mam włosy proste jak druty, a mój mąż zawsze ma bardzo króciutkie, ale to właśnie po nim, bo jak tylko urosną mu troszkę dłuższe to zaraz mu się kręcą :-)

ana super masz te swoje dziewczyny :-)

Agrafka rozczulają mnie takie zdjęcia :-) przepiękne dzieciaczki :-)

AGRAFKA śliczny widok:tak:

ANAWAWKA zdjęcie na leżaku SUPEROWE:tak:

Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, wiele osób mi też mówi właśnie że mogłabym być siostrą moich dzieci, a ja przecież już stara d..a jestem bo przecież rocznik 81 . No ale w sumie to fajnie- szkoda tylko że nie każą mi jeszcze dowodu pokazywać jak piwko czasem kupuję:-D:-D:-p

A tak szczerze to czuję się jak 18 nastka.:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Ana dziwczynki Boskie!!! na leżaczku super i w dodatku tak samo ubrane normalnie siostry blizniaczki :-) a gdzie t było z tymi piłeczkami robione? na działce jakiejś?super :-)

Agrafka ja dawno Alicji nie widziałam na zdjęciach ale to jest przesłodkie.W ogóle zaprzecza temu jak to Ala lobuzuje.Zakochac sie można w takich widokach.Wojtuś ma nianię nie ma co ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry