reklama

Albumik

[video=youtube;YE8_HgnBYmA]http://www.youtube.com/watch?v=YE8_HgnBYmA[/video]
Pawlis i jego ukochana zabawka niestety 2 kulki zgineły trzeba szukac :D a no i pod stołem rzucona szmata zeby nei przechodzil pod stołem :D bo nauczyl sie ostatnio ;P a tam piesek se odpoczywa :D

ale Pawełek się zmienia śliczny chłopczyk :-)

Pawełek super sie cieszy, widac ze ma radoche :)

a ja kiedys tam pisalam ze dam fotki naszego ubrania zimowego wiec wklejam 3 fotki. Tylko sie nie smiejcie bo mam hopla na punkcie futra w marcelowym kapturze - tak mi sie podoba!! a spodnie w rzeczywistosci nie sa tak swiecace. niesamowite bylo tez jak mi zasnoł na tym mrozie zaraz po wyjsciu z domu, myslalam ze cos mu sie stało haha i uwieczniłam. szkoda ze nie było warunków zebym go wyjeła z wozka i zrobila foty na sniegu ale normalnie wiał jakis halny myslalam ze mi łeb urwie a małego to by porwało. Niestety wyjsc musiałam ;/ i wiecie co!!! Małemu katar przeszedł po tym spacerze :DDDD mam nadzieje ze na zawsze... oki koniec pitu pitu, oto foty:

mama chłopak jak z obrazka a te oczy.... :-)

Mama - śliczny ten Twój Marcel .... futerko przy kapturze urocze ;)

A tu nasza wyprawa sankowa

świetne dziewczynki :-)

Mama ale Marcel super wyglada w tym kombinezoniku. Kupiłam taka samą czape dla Konrada ale okazała sie za mała :(((
Anawawka super wyprawa a dzieciczki jakie zadowolone :)))

Na wzór Kasiuli tez nagrałam filmik z fontanną:
YouTube - zabawa fontanną :)))
No cudo... Ach, ta Nasza Kasia to zdolna kobitka :)))

Nagrałam kawałek jak Konradek bawi się tym stateczkiem z Fisher Price :)))
YouTube - zabawa stateczkiem

aza Konradek jest rewelacyjny :-)

Witajcie dawno nie zagladalam na forum moja Olivia nie pozwala mi:-) wpadlam z ciekawosci poogladac jak wasze dzieciaczki urosly ;-) pozdrawiam

weri super córcia na ostatnim zdjęciu prawdziwa księżniczka :-)

kiedyś obiecałam się pochwalić tym co zrobiła Kasiula dla nas :tak: oto jej dzieło

kasia szok wielki ukłon

reklama
A to dziś z saneczek (mąż się śmieje, że wygląda jak dziewczynka) :))))

Załączniki

• IMG169.jpg
    IMG169.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 77
AZA - śliczny :) wyglada super w tym kombinezoniku:) ma sliczną czapę :D
i rzeczywiście mozna by Go było pomylić z dziewczynką - taka ładna buźka :-):tak:
apropo ktoregos razu jak bylam z Malym u lekarza to podchodzi do mnie angielka i pyta: "boy or girl?" patrze na Nia i prosze, zeby powtorzyla a Ona sie mnie pyta czy rozumiem po ang.hehe, rozumiem ale mnie zszokowalo to pytanie, Kuba ubrany w chlopiece ubranka itp. No ale na koncu powiedziala, ze przeprasza ze pytala dlatego bo takie ladne dziecko hehe:)

no to u nas tak samo, ciagle mylą Marcela z dziewczynką mimo tego ze ubieram go na chłopięco no i jak dla mnie to on ma chłopięcą buźke :D no ale ciagle słysze "a myslalam ze dziewczynka bo taka ładna buzka" a ja zawsze odpowiadam ze nie tylko dziewczynki sa ładne, jak widac chłopcy tez ;p
haha przypomniala mi sie sytuacja w sklepie.....mówie do sprzedawcy [faceta] ze chce dla dziecka te [i tu pokazuje palcem] takie kapcie w rozmiarze jak najmniejszym. a on mi wyciaga różowe :D to ja mowie ze wole niebieskie. On do mnie ''dla dziewczynki niebieskie?'' a ja ze przeciez to chłopak. facet zmieszany/zszokowany na maxa i mi nie wierzył :DDDDDDD pare razy mu to uswiadamiałam a on swoje :D i znowu usłyszałam ze buzka malowana i te oczyska jak u dziewczynki....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry