reklama

Albumik

reklama
Dziunka - jak jest śnieg to sanki same jadą, nawet ja bez problemu je ciągnę... gorzej jak nie ma śniegu, bo ktoś wyczyścił do cna chodnik... wtedy małżon je przenosi ;-) tylko z Gośką:-D, mąż przykurcz też 173 cm :-D, ale dość rozbudowany szczególnie mięsień piwny ;-);-)

Na zdjęciu wyglada na dużo wyzszego :tak:A o mięśniu piwnym to też coś wiem ;-):-D

Fajniutko:-)

nfhrut.jpg6hduu.jpgfue.jpgPC196534dd.jpgrurt.jpg

Na górze zdjęcia ze spacerku po wsi - u Hani brababci :) Hania mimow wyglądu bałwanka zrobiła nawet kilka kroczków sama, a póżniej leciała na brzuszek ale i tak jej sie podobało :)

Małżona z dziewczynami na spacerze tylko tak złapałam, udało mi się jeszcze zrobić śpiącą królewnę na sankach i aparat mi odmówił posłuszeństwa
A tutaj domowo : jak dzieci się bawią kiedy matka w pracy, Gośka sama je :-D

Ania dziewczynki cudne :-) a ich styl zasypiania powala na kolana:-D:-D

1)Z chrzestnym
2) Zimowy Patryczek

jaka fajna kluseczka z Patryczka:tak::tak:

Na górze zdjęcia ze spacerku po wsi - u Hani brababci :) Hania mimow wyglądu bałwanka zrobiła nawet kilka kroczków sama, a póżniej leciała na brzuszek ale i tak jej sie podobało :)
To jeszcze kilka zdjęc z zimowej wyprawy - a po za tym Hanulek całuje trzymiesięcznego Kajetanka - uwielbia to robić :)

Asia śliczna córeczka a z Ciebie laska że hoho:-):-)

anawawka - super zdjecia ;) a miejsce i pozycje do spania Mala ma niesamowite:)
Moj tez wymysla rozne pozycje do spania ale tylko w lozeczku :))
asia.lisz - sliczna córeczka :)) a kombinezonik piękny:tak:
wyjatkowa - ale masz pieknego pucusia :D
A to aktualne fotki mojego pucusia:
(jak widac ma swoje ulubione zabawki:))

STA41520.jpgSTA41468.jpg STA41542.jpg
STA41543.jpg

Aga, Polaa - Gośka ma na serio łatwość zasypiania, zazdroszczę jej, bo ja tak nie potrafię, a ona chce spac to niezaleźnie gdzie jest, zawsze jakoś się ułoży i śpi...

Polaa- Twój Kuba to fajny facecik, widzę , że buszuje po szafkach kuchennych aż miło ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry