reklama

Albumik

reklama
hehe fajna radoche ma :)))))) a Marcel patrzył ze mna na filmik i sie śmiał do Amelki i wykrzykiwał kuku :D i on tez tak potrafi....zza stołu albo kanapy, lodówki.....uwielbia sie bawic w chowanego..........ucieka w kont do innego pokoju i my mamy go szukac, albo któres z nas kuca a młody schowa sie za plecami i jak sie obracamy to on tez tupta na boki i nie da sie zobaczyc........a jak sie ujawni to radocha nie mniejsza niz u Amelki.

AZA - śliczny :) wyglada super w tym kombinezoniku:) ma sliczną czapę :D
i rzeczywiście mozna by Go było pomylić z dziewczynką - taka ładna buźka :-):tak:
apropo ktoregos razu jak bylam z Malym u lekarza to podchodzi do mnie angielka i pyta: "boy or girl?" patrze na Nia i prosze, zeby powtorzyla a Ona sie mnie pyta czy rozumiem po ang.hehe, rozumiem ale mnie zszokowalo to pytanie, Kuba ubrany w chlopiece ubranka itp. No ale na koncu powiedziala, ze przeprasza ze pytala dlatego bo takie ladne dziecko hehe:)
mojej koleżanki córka nosiła różowy kapelusik a i tak ludzie jej mówili że ma ładnego synka ;)

Aza świetną ma KOnradek czapkę :)

Katrenki na nk dziś patrzyłam, ta Twoja Amelka jest przecudowna :-D

Anawawka no to małżon kawał chłopa, takie sanki to pewnie dla niego pikuś:-) Dziewczyny nieźle się bawią, fajna taka mała różnica wieku co? Jak bliźniaczki prawie:tak: A jaką Gosiula ma buzię wymazaną :-D

reklama
Dziunka - jak jest śnieg to sanki same jadą, nawet ja bez problemu je ciągnę... gorzej jak nie ma śniegu, bo ktoś wyczyścił do cna chodnik... wtedy małżon je przenosi ;-) tylko z Gośką:-D, mąż przykurcz też 173 cm :-D, ale dość rozbudowany szczególnie mięsień piwny ;-);-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry