reklama

Albumik

A tu zdjęcia z odwiedzin u znajomych :))))

Ale fajna z Ciebie kobita! A Konradek śliczny, wiadomo!

AZA super wygladasz i Konradek sliczny chlopiec:tak:

Dawno nie wklejalam zdjec mojego Kubusia, oto one:
(jutro wrzuce fotki ze spotkania z anadri, tylko je zrzuce na kompa:))

Ślicznego masz blondaska!

ojej, Kubuś tak dorośle już wygląda... :)

Ja nie mam ostatnio zbyt wielu nowych zdjęc, tutaj jedno udalo mi sie zamowyzwalaczem pstryknac w Alutki pokoiku :). Tuli sprawdza się teraz rewelacyjnie, nosze z przodu i na pleach bo wreszcie umiem sobie sama dziecko na plecy nałożyc :)
Zobacz załącznik 333056

Laska z Ciebie że hoho!

agrafka slicznie wygladacie:tak: ladny pokoik:-)

a to zdjecia chlopakow - Krystianka i Kubusia z wczorajszego spotkanka

Zobacz załącznik 333120Zobacz załącznik 333113Zobacz załącznik 333116Zobacz załącznik 333117Zobacz załącznik 333119Zobacz załącznik 333123:

Ale Kubuś jest ogromny:szok:

Marta, Aza a gdzie się spotykacie i kiedy?

reklama
martolinka to jest pokoik Krystianka;) a mamusie robily zdjecia haha:D nie jestem fotogeniczna wiec dobrze, ze sa dzieci tylko na fotkach;)
dziunka ogromny?? W sumie racja, ponad 90 cm wzrostu ale wazy troszke ponad 11 wiec nie ma tragedi jesli chodzi o noszenie;)

Fajnie macie :-) Ja muszę w końcu dolecieć do Ilony, na mapie tak blisko,ale wyprawa niezła! A teraz jeszcze bez auta jesteśmy. Pewnie spotkamy się dopiero w wakacje u mnie...

Pola przy takim wzroście myślałam że jest cięższy:tak:

agrafka ale masz dużą córę i chyba jest bardzo długa co??

aż ją zmierzę, ale na ostatnim mierzeniu była całkiem przeciętna niecałe 80 cm :). Ale to było 2 miesiace temu...

Agrafka powiedz mi ,z e TY chudzina nie jestes to strzele Ci cyberprzestrzennego klapsa :) Alicja wygląda tu na anioła :P

Kurcze tak mi kadzicie, ze chyba w mini zacznę chodzić normalnie (bo tak ubrana chodzę tylko po domu). Ja naparwdę nie ejstem chudziną - mam ponad 100 w biodrach, ważę teraz chyba 65 kg. Tylko ręce mam takie chude i cycki małe, więc u góry drobno wyglądam...;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry