reklama

Albumik

reklama
Dziunka wszystkie dzieciaczki śliczne, ale na Julkę to się napatrzeć nie mogę! jest po prostu prześliczna. Oczywiście Asiulka również, ale Julcia mnie bardzo zauroczyła!

dziunka jakie trendy :) a Julcia, rzeczywscie sliczna dziewczynka;)
gawit w samolocie w pierwsza strone bardzo grzeczny a w powrotna wracal chory z goraczka;( wiec tak sobie... ( ale juz wieele razy lecielismy wiec ogolnie nie ma tragedii:))
a jesli chodzi o spotkanie chlopakow to nawet ladnie sie bawili:) male zatargi byly ale to chyba normalne

Polaa małe? ja nie wiedziałam ze moj krystianek umie tak krzyczec hahaha :) ale fakt ladnie sie bawili dopoki nie chodziło im o tą samą zabawkę :D

jak wynajde w końcu baterie do aparatu to zrobię zdjecia pokoiku małego i nowych mebelkow w salonie i wrzuce w odpowiedni dział :D

003.jpg005.jpg039.jpg033.jpg
Antkowe fotki z wypadu na plac zabaw z koleżanką i basenowe swawole:tak:

martolinka ale jest fajniutki Antos;) sliczna buzka, a Tobie waga zeby juz lepiej nie leciala w dol( koniec z poniedzialkowymi P:)) bo bedziesz wygladala jak przecinek :)

reklama
:)))) normalnie specjalnie dla was zrobię sobie zdjęcie w bikini - jak któraś ma kompleksy to się wyleczy od razu :)

to ja też czekam ;-)

Hello

i "Ach joo"

Aśka jest NIESAMOWITA!!!!

a nas zaczęło troszkę elektryzować po fikołkach na kanapie :-)

co wy biednej Gai robicie...?? Świetna Fryzura:-)

Nowe trendy wg projektantki Joanny
A tu jeszcze przed wczorajszym spacerem, pierwsze wyjście w lżejszej kurtce;-)
Takie zdjęcie jest na podkładce pod myszkę dla dziadka

Gosia dziewczyny mają 100% racji!!!! Julia jest naprawdę śliczna a Asiula taka do wycałowania a braciszek przystojniak

Antkowe fotki z wypadu na plac zabaw z koleżanką i basenowe swawole:tak:

Antonio przystojniak że HO HO
a ty Marta świetnie wyglądasz

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry