reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Ale to juz było....czyli kwietniowe archiwum

antonina ale to samopoczucie jest podobne u każdej z nas, co tu się będziemy oszukiwać - ciężko z tymi naszymi brzucholami już jest ale już niedługo:-) lato przed nami, a na spacerkach z maluszkami każdy promyk słońca będzie nasz - już widze te opalone szcześliwe mamuśki

reklama
super wyglądasz antoninka brzusio słodki!!! a chyba każda już marzy o powrocie do dawnej formy...a nawet lepszej niż poprzednia hehe :D ale polatamy troszkę z tymi naszymi bąbelkami małymi i będziemy figury miały jak laleczki hehehe

pierdu, pierdu, krakersie!!!! Antonina, że niby gdzie jest coś nie tak, co? W brzuchu, bo duży?! No wiesz, nie wiem jak Ci to powiedzieć ale jesteś w dziewiątym miesiącu ciąży i tak to już po prostu wygląda!!!!! I powiem Ci coś jeszcze... my wszystkie mamy takie brzuchy :-D ale ciiiii - to tak w tajemnicy. Ale w ogóle to pięknaś aż tylko blask widać ;-):tak::-). Buziak.

antonina przecież tyś szczupła jak ja w 7mym mcu:-D
nie wiem czy zbrzydłaś, ale na pewno na mózg Ci się coś rzuciło:-p

pierdu, pierdu, krakersie!!!! Antonina, że niby gdzie jest coś nie tak, co? W brzuchu, bo duży?! No wiesz, nie wiem jak Ci to powiedzieć ale jesteś w dziewiątym miesiącu ciąży i tak to już po prostu wygląda!!!!! I powiem Ci coś jeszcze... my wszystkie mamy takie brzuchy :-D ale ciiiii - to tak w tajemnicy. Ale w ogóle to pięknaś aż tylko blask widać ;-):tak::-). Buziak.

nosz przecież tak właśnie kombinowałam żeby troche blasku z siebie wydobyć:-D z 30razy powtarzałam ujęcie, ;-) dzięks, kochane z was istoty:-*

reklama
Do góry