reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Alergie

kolega - student medycyny sprawdzil:
0,15-0,3mg 3 razy na dobe, przy czym 1 kropla to 0.05mg, czyli 3-6 kropli 3 razy na dobe

reklama
dzieki. no ma dosc ostro nasilone objawy. bol brzucha i okropnie czerwona buzka :( nie mam pojecia od czego.

a ten fenistil dziala w ogole? bo ja go mam ale juz nie pamietam.

U nas niestety niewiele pomogl...ale wtedy to ogolnie nic nie dzialalo.Wkazdym razie musisz go troche dluzej uzywac i to nie zawsze jest tak ze uzywa sie lekow dla alergikow tak jak pisze.najlepiej jak alergolog czy dermatolog powie.Bo my wiele razy bralismy inaczej.np Zyrtec bierzemy 10 kropli.

Kurcze dziwne....choc wiesz przez noc nic nie je itd.my mielismy podobnie.najgorsze bylo na noc przed snem szczegolnie po kapieli- wiadomo woda.A rano juz ladne i pozniej znow wylazlilo....
a nie chodzicie do zadnego lekarza z tym?

Strasznie mało dajecie tego Fenistliu - myśmy też miały taką małą dawkę i wtedy nie pomagało. Marysia bierze 3 x dziennie po 10 kropli i non stop!!!!!! To jest lek który trzeba brać co najmnije 4 tygodnie żeby W PEŁNI zaczął działać. Tak jak Zyrtec, Ketotifen czy inne leki antyhistaminowe. U nas się super sprawdza. I Marysi alergia sie przychamowała dopiero na Fenistilu a bierzemy juz 3 miesiac.

Judi brala 2 miesiace i nic:(:(
zreszta ja juz sama nie wiem co z nia sie dzieje....
Kiedys nie mogla nic jesc a teraz?? a ponoc dzieci do roku nie wyrastaja z tego...i co mam myslec?

reklama
Do góry