reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
Nie wiem Lencja jak Ty to robisz:-pTwoje zakupy za te śmieszne pieniadze są rewelacyjne!!!!!! Przyznam ze ja nigdy nie licytowałam:angry:
Zakupy - jakoś się udają, trudno to inaczej wytłumaczyć. Z tego co czytam to i Ty zaczęłaś licytować, gratuluję!
Przyznam się Wam, że w momencie kiedy chcę coś kupić to allegro jest pierwszym miejscem, w którym szukam. Jak remontowaliśmy mieszkanie to też szukałam ale część lepiej było kupić w sklepach na miejscu i złapałam się na tym, że czasem to zapominam, że można ot tak normalnie pójść do sklepu i coś kupić :-D:-D
Meble do salonu też kupiłam na allegro :-)

Dziewczęta, ja znowu buszuję po allegro, znalazłam kilka aukacji, może któraś się zainteresuje?

Aukcja z ubrankami dla Chłopca, cena póki co baardzo obiecująca :)
Markowy zestaw lato-jesień-zima-wiosna 6-18 m-cy (936899836) - Aukcje internetowe Allegro
ŚPIOSZKI DLA BOBASKA !!! PONAD 12 PAR !! Tanio ! (936977315) - Aukcje internetowe Allegro

I ubranka dla dziewczynki
Paka dla dziewczynki!!! 0-3m 56-62!!! Zapraszam!!! (940785312) - Aukcje internetowe Allegro

Mam nadzieje, że podając te aukcje nie wchodzę żadnej z Was w paradę!

Ostatnia edycja:
Dostałam ostatnio e-maila od właściciela łóżeczka. Nie może znaleźć ochraniacza do łóżeczka które miało być gratis i pyta się czy mimo to jestem dalej zainteresowana. Mi się raczej wydaje że zobaczyli po jakiej cenie poszło łóżeczko i nie chcą dawać jeszcze tego ochraniacza :-) Mi to bez różnicy i tak nie zamierzałam kupować ani montować żadnych ochraniaczy w łóżeczku, ale teraz może mój cwany mąż wykorzysta ten fakt aby obniżyli cenę :-)

Fajne te ciuszki dla dziewczynek, takie słodkie :-) Podobają mi się te śpioszki, może się skuszę w najlepszym wypadku wyjdzie 1 zł za sztukę :-)

Zostały mi cztery ostatnie strzały w tym giełdowym snajperze i sobie dziś ustawiłam, zobaczymy. Kwoty są małe więc jak się uda to się uda, do końca ostatniej aukcji nawet nie patrze na allegro. :-) To by było tyle z mojej allegrowej abstynencji.

Ostatnia edycja:
super wam się udaje:) ja na allegro mam totalnego pecha nic mi się nie udaje:( jakbyście widziały coś fajnego na wiosnę lato dla dziewczynki na rozmiar 80-86 to bym prosiła :):)

reklama
Do góry