Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Pomimo tego że to wszystko to malutki ciuszek, który bez problemu można by wysłać listem poleconym ekonomicznym za 5zł!!Co do cen wysyłek to faktycznie jakaś paranoja, jest dużo rzeczy za 1zł, a koszt wysyłki to od 10 wzwyż, a ostatnio chciałam licytować aukcje z sukienkami zostało ok5 minut cena 5zł za trzy sztuki a wysyłka 25zł to dopiero paranoja, bo jak ktoś nie zarobi na towarze to chociaż na przesyłce. Ja jak otrzymam towar to sama sobie przeliczam ile kosztowała przesyłka, na ogół to jakaś mała różnica na szczęście![]()

A sto procent daję że wszystko przyjdzie jedną paczką i znaczków będzie może za maks 5zł
Tak mi dzisiaj ciśnienie podniosła że masakra..... a do tego nie odpowiada już na maile. Tylko napisała ile mam jej zapłacić na jakie konto i się nie odzywa....
A pewnie i tak napiszą, że to nie ich problem
Paulka dzięki:-)
zdec masakra 30zł za 3 małe szmatki.Az się przeklenstwo ciśnie na usta.Mi za te 7 par spodenek kazała zapłacić 11zł to jeszcze nie jest tak zle.
) żeby tak nie było....Niby na aukcji nie było napisanego że za wysyłkę płaci się tylko raz.
Ale jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją (do teraz) żeby tak nie było....
Ja też ostatnio kupiłam sporo rzeczy u jednej kobiety i w odpowiedzi na maila o cenę wysyłki tych wszystkich rzeczy napisała mi że 10zł, a w razie czego ona pokryje resztę.... Ale tam jest kilkanaście ciuszków, a tu tylko 1!!!!!!!!!!!!! I to jeszcze każdy osobno. W sumie chciałabym zobaczyć jak oni to by wysłali w 3 paczkach, ale szkoda mi pieniędzy marnować.... Jestem pewna że i tak by przyszło w jednej!!