reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

reklama
dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że dostałam już te staniki do karmienia a co więcej zamówiłam też kolejne i naprawdę polecam, jak za tą cenę są super!! Zamówiłam sobie dwa 85D i dwa 85C-te noszę już teraz a te większe zostawię na później, bo po pierwszej ciąży wiem,że jak dostanę pokarm to jeszcze urosną mi piersi
a tu jest link do aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

odnośnie staników do karmienia - czy któraś z Was spotkała się z rozmiarem 70 do karmienia?? Ja do tej pory wszystkie które widziałam w necie są od 75.

paulka to super dzięki za wiadomość, też chciałam je zamówić i tak sie właśnie zastanawiałam nad ich jakością

skorpioniczka na allegro wypatrzyłam cos takiego
BIUSTONOSZ DLA MAMY KARMIĄCEJ CZARNY 70C (1018963755) - Aukcje internetowe Allegro
70 C CZARNY BIUSTONOSZ DLA MATEK KARMIĄCYCH (1028450935) - Aukcje internetowe Allegro

BIUSTONOSZ DO KARMIENIA BIAŁY 70D Z WKŁADKAMI (999856385) - Aukcje internetowe Allegro i z większymi miseczkami także

Wiesz co, ja widzialam któregos razu fajne biustonosze w Smyku i nie drogie,bo 29,99zł . I w niedzielke własnie zamierzam zakupic sobie jeden.

dziewczyny z tego wszystkiego zapomniałam Wam napisać,że dostałam już te staniki do karmienia a co więcej zamówiłam też kolejne i naprawdę polecam, jak za tą cenę są super!! Zamówiłam sobie dwa 85D i dwa 85C-te noszę już teraz a te większe zostawię na później, bo po pierwszej ciąży wiem,że jak dostanę pokarm to jeszcze urosną mi piersi
a tu jest link do aukcji:
Przedmioty użytkownika - Aukcje internetowe Allegro

też je zakupiłam:-)i faktycznie są bardzo fajne za fajną cenę:-Di bardzo szybko przyszły

reklama
Rzeczywiście w fajnej cenie te staniczki:) Może i ja się skusze:)
Ale szkoda że one nie są chociaż trochę usztywniane:(:(
A powiedzcie mi jeszcze, bo wyglądają na takie masywne, czy wszystki staniki takie są??
Chodzi o te ramiączka, są strasznie grube:(

Ostatnia edycja:
Do góry