reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Allegro i inne aukcje internetowe

KUrcze tak jak mówicie że taka tania to też się zaczynam nad nią zastanawiać;) W sumie za jedną 10zł już z wysyłką, to rzeczywiście porażająco mało.

edit:) No i przegapiłam teraz kosztuje 7zł + wysyłka:) No ale trudno...

Ostatnia edycja:
reklama
dotarła do mnie ta grzechotka, całkiem ładna ale ciężka czyli będzie dla takiego brzdąca 4-5 miesięcy, ale za tą cene może poczekać. Za to Antek będzie miał jak znalazł ma teraz 6 miesięcy, mam nadzieje tylko że od upuszczania się za szybko nie rozpadnie.

No to super. Ja tez czekam na te grzechotki więc jak przyjdą to również podzielę się swoimi wrażeniami. A to że są trochę ciężkie nie powinno stanowić problemu bo taki noworodek i tak nie bawi się sam grzechotkami a na potem będzie jak znalazł

Dziewczyny, czy któraś z Was kupowała na allegro perfumy?? Szukam sprzedawcy u którego można kupić taniej i żeby nie trafić na podróbki.

reklama
Do góry