Motylekkk
Fanka BB :)
ŁAŁOd razu zaszlam.
Co do ciazy blizniaczej to od kobiety tylko jest zalezne bo musza byc 2 komorki jajowe lub 1 podzielic sie tak ze beda jednojajowe. Chlop nie ma na to wplywu![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ŁAŁOd razu zaszlam.
Co do ciazy blizniaczej to od kobiety tylko jest zalezne bo musza byc 2 komorki jajowe lub 1 podzielic sie tak ze beda jednojajowe. Chlop nie ma na to wplywu![]()
1 stracilam z 1 cyklu ale zaraz po poronieniu znowu zaszlam od razu z tym ze jestem na duphastonie bo okazalo sie ze mam problemy z progesteronem. Takze nie ma co zazdroscic. Prosse zycie kazdego dnia zebym donosila szczesliwie do konca bez zadnych przebojow juz.ŁAŁzazdroszczę! Naprawdę, coś pięknego
Dziekuję![]()
Życzę Ci tego z całego serca1 stracilam z 1 cyklu ale zaraz po poronieniu znowu zaszlam od razu z tym ze jestem na duphastonie bo okazalo sie ze mam problemy z progesteronem. Takze nie ma co zazdroscic. Prosse zycie kazdego dnia zebym donosila szczesliwie do konca bez zadnych przebojow juz.
Serio kokon niebezpieczny? Hmm to nie wiedziałamKokon czytalam ze tez niebiezpiecznya tez planowalam kupno. Padnie chyba na kosz mojzesza. Ogolnie o kolderce myslalam do wozka a w domu no to spiworek i jakos kocyk napewno trzeba miec. Tez mam jakis paniczny lęk przed kolderkami i tym wszystkim
ale tak mysle ze spiworka zimowego to nie ma sensu kupowac do gondoli bo zaraz wyrosnie a spiworki dosc drogie i zaraz trzeba odsprzesac a taka kolderka to posluzy duzo dluzej. Co do kocyka to fajne za z lullalove bambusowe, maja otworki i dziecko jakby sie przypadkiem nakrylo to moze spokojnie oddychac
![]()
Powiem ci...nie wiem czemu wkoncu juz nie pamietam ale doszlam do wniosku ze faktycznie nie kupujeSerio kokon niebezpieczny? Hmm to nie wiedziałamA czemu?
Dzięki za info w sprawie kocyków
Są też takie śpiworki, żeby długo nie wyrosło dziecko. Zobacz toZobacz załącznik 1120042
A ananasa tylko po owulacji czy przed tez?Bo dziś kupiłam właśnie świeżegoAle super! ❤❤
Torbielek na pewno się wchłonie więc się nim nie przejmuj. Fajnie, że już kropek taki duży ☺na kiedy termin porodu Ci wyliczono?
A Ty jesteś ananasowa mamusia też czy nie jadłaś w tym cyklu? ☺
Ananasa to jedz calyczas. Ja tak przynajmniej jadlamA ananasa tylko po owulacji czy przed tez?Bo dziś kupiłam właśnie świeżego![]()
Morele właśnie jem juz, okejAnanasa to jedz calyczas. Ja tak przynajmniej jadlami dozuc morele suszone.
Jak cudownieU mnie zarówno z ananasem jak i z ogórkową było mega smiesznie, bo faktycznie w tym cyklu jadłam i to i to, a dopiero potem z waszych postów wyczytałam co za magiczne potrawy jadłam
Nic nie powiedział mi jeszcze o terminie porodu, a ja byłam w takim szoku i euforii, że tego kropeńka zobaczyłam, że o wiele rzeczy nie zapytałam...wyznaczył kolejny termin wizyty równo w 7t i powiedział, że wtedy założymy kartę ciąży.. ogolnie kazał mi iść na zwolnienie, wypoczywać, nie stresować się i postarać się wstrzymać przez te 2 tyg od aktywności fizycznej i współżycia, bo ten 5 i 6 tydzień są mega ważne dla rozwoju zarodka.. No i asekuracyjne mam brać ten duphaston 2x1 tabl..
Jestem taką przeszczesliwa... teraz tylko będę wyczekiwała już zarodka, bo narazie to tylko (i aż) pecherzyk![]()