rossig
Fanka BB :)
To dobrze, bo tak 9 miesięcy bezTaak juz mozemy, nie musze tez juz lezec wiec pelen luzchoc niepowiem bo z tym brzuchem to niewygodnie w kazdej mozliwej pozycji
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dobrze, bo tak 9 miesięcy bezTaak juz mozemy, nie musze tez juz lezec wiec pelen luzchoc niepowiem bo z tym brzuchem to niewygodnie w kazdej mozliwej pozycji
![]()
Oki.Powiem wam szczerze że wydaje mi się że jak na tym wątku obecnie się prawie nic nie dzieje to na prywatnym nagle moim zdaniem nie zacznie się regularne codzienne pisanie ale może się mylę i chętnie się przekonam. Możecie mnie dopisać [emoji2]
Chętnie się dopiszę [emoji4]
@aga.i.nieszka co u Ciebie?
Hej ja takJasne, wywołujcie kto Wam się przypomni
Nie uśmiecha mi się czytać 180 stron wątku, żeby sobie przypomnieć kto zniknął
Piszecie się na zamknięty wątek?
@Ragda
@Megana_89
@Wesoła_Aga
Kurcze nie pamiętam kto jeszcze![]()
OHej ja takw srode bylam u profesora, powiedział że jego zdaniem nie mam wznowy (zamknełam 3 miesiace badań) wiec jak mojemu mezowi minie cokolwiek to jest to sie staramy od nowa
![]()
każdej się należy, fajnie by bylo zeby wszystkie z jednego forum przeszly odrazu na ciazowe.O ☺ to świetnieTobie się już tak bardzo należy
![]()
Po owulacji rośnie progesteron, a to on sprawia, że cycki bolą, największy poziom ma ok 7dpo, może to u ciebie się tak objawia?Dziewczyny weźcie mi powiedzcie czy obserwujecie u siebie coś takiego ( po chemioterapii nie rozpoznaje swojego organizmu przez 17 lat od 1 miesiaczki do okresu choroby nie miałam pms.. a teraz takie cyrki..) owulacje mialam kolo 24(sobota-w czwartek na usg i badaniu gin powiedziala ze ładnie pecherzyk kolo 19mm wiec tak by wypadało) a od niedzieli przez kolejnych 5 dni bolały mnie cycki gdzie do okresu przecież daleko...od wczoraj nic spokój nic nie boli nawet żreć mi się nie chce....tez któraś ma tak wymieszane fazy ?![]()