reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Antykoncepcja hormonalna.

Hej dziewczyny. Chciałabym zapytam, czy któraś z was stosuje bądź stosowała Orlifique?? Chciałabym zacząć stosować, ale mam obawy odnośnie skutków ubocznych… wiem, że WSZYSTKO ma swoje skutki uboczne, ale chodzi mi o ten jeden lek. Proszę o odpowiedź

reklama
Ja brałam Microgynon i się źle po nim czułam. Ma te same substancje czynne.
Ale prawda jest taka, że na każdego działa coś innego. Dopóki nie spróbujesz, to się nie dowiesz.

Ja brałam Microgynon i się źle po nim czułam. Ma te same substancje czynne.
Ale prawda jest taka, że na każdego działa coś innego. Dopóki nie spróbujesz, to się nie dowiesz.
Dokładnie tak. Dla mnie akurat Microgynon to były jedyne możliwe tabletki do stosowania, po innych działy się cuda wianki, po plastrach też...

Hej dziewczyny. Chciałabym zapytam, czy któraś z was stosuje bądź stosowała Orlifique?? Chciałabym zacząć stosować, ale mam obawy odnośnie skutków ubocznych… wiem, że WSZYSTKO ma swoje skutki uboczne, ale chodzi mi o ten jeden lek. Proszę o odpowiedź
Lekarz dopiera tabletki ;)

No i niestety metodą prób i błędów, bo nie ma idealnych.
Ja brałam kilka rodzajów tabletek, ale żadna mi nie podpasowała (w ciągu kilku lat), potem zdecydowałam się na Mirenę i też mnie denerwowała (ze względu na plamienia), a potem lekarz przypisał mi tabletki, które były strzałem w 10-tkę.
Więc u mnie trochę to trwało zanim trafiłam na te, które mi pasują.

Do góry