Mam okazje pretestować antyperspirant Dave Powder Soft w stick'u. Jestem zachwycona, sprostał on wszystkim wyzwaniom, ochrona jaką zapewnia jest długa i pozwala zachować mi świeżość i czuć się świetnie. Nie zostawia śladów na ubraniach a to duży sukces, ponieważ używam tylko i wyłącznie stick'ów. Nie mam już problemu z nadmiernym poceniem i brzydkim zapachem. Uprawiam sport i dla mnie wybór antyperspirantu jest bardzo trudny, Dave Powder Soft zdał egzamin na 6 !!! Śmiało moge powiedzieć że przetestowany na własnej skórze działa bardzo dobrze i nie zamienie go na żaden inny. Zapach jest bardzo przyjemny, odrazu po otwarciu przypadł mi do gustu. Jest delikatny, lekki i świeży a to wszystko dzięki zmysłowym zapachom kwiatów frezji i peoni. Nie uczula i nie podrażnia skóry, więc każdy może śmiało go używać. Firma Dave bardzo sie postarała tworząc ten produkt, nie zamienię go na żaden inny ponieważ dla mnie jest on idealny pod każdym względem. Zakochałam się w nim i zostanie ze mną na zawsze :-)