reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ewelcia pewnie ze tak a teraz caly czas jest pod cyckami moimi tam cos robi co chwile czuje jakies ruchy tam lub kopy to chyba nozki sa bo z tego co wiem jest juz ulozona glowka na dol heheh

no czytalam czytalam ze mialas grac sobie hahah ja tez dzis troszke porobilam ale to z musu a Dawid i tak siedzi dzis w kuchni robi jedzonko nawet ugotowal sok z marchwi i pomaranczy skarb facet:-D

reklama
O jejku pozazdroscic takiego faceta,moj pracuje,w sumie juz powinien byc,ale jutro ma wolne pewnie wyciagne go na jakies zakupy.
Mi teraz trzyma "{nozke"pod zebrami i cos robi tak po srodku:-)

Ha ha no wiem jak to jest chyba chce jesc bo mi tez sie chce zaraz wracam ide do kucharza po jedzonko o cos dlugo tam robi :rofl2:

a moja dzidzia chyba się obraca jeszcze - bo wczoraj na pewno była pupą w dół, kopy dostawałam po pęcherzu :baffled: a dzisiaj znowu pod żebrami czuję najmocniejsze razy :sorry2:
boli mnie kręgosłup, biodro, miednica jak posiedzę zbyt długo na twardym podłożu :-( byle do marca...

Ja się teraz okropnie czuję :-( brzuch mam taki bardzo twardy, i małej ruchy czuję tak bardzo nisko :crazy:

Hm nie wiem czy to ma coś wspólnego z ciążą ale przed chwilą się trochę przestraszyłam :crazy: takie "mrówki" weszły mi w lewą rękę :crazy: ale nie tak jak zwykle że przechyliłam rękę na dół i było ok, miałam taki bezwład w ręce hmm próbowałam coś dotknąć a palce w ogóle szły w inną stronę niż je kierowałam :crazy: nie wiem od czego to mogło być :-(

Agusia raczej scierpla ci raczka i dlatego mialas taki bezwlad lub brak ci jakiegos pierwiastka w organizmie tu na tym watku duzo bylo pisane o magnezie itp ja tez tak mam raz reka raz noga hehe ale nie czesto zazwyczaj jak leze w jednej pozycji to cierpne ale zachwilke rozmasuje i przechodzi nie ma co sie martwic na zapas
Co do ruchow to ja kopy czuje u gory w boki ładuje czasem na dole rowniez ale to chyba bardzi raczkami tam boksuje czuje napewno ze raz jest odwrocona w lewo raz w prawo

Agusia, to na pewno ścierpła Ci ręka - mi się zdarza, że w nocy tak mi ścierpnie, że w ogóle nic zupełnie nie czuję, ruszam, macam, biję drugą i może to tak kilka dobrych minut trwać nim mi krążenie dobrze czucie przywróci...
co do ruchów - to albo kopie mnie bardzo wysoko, pod samymi żebrami - i to raz z lewa, raz z prawa, raz centralnie na środku ;-) albo na dole właśnie... i czasem po prostu czuję, jak robi "fikołki", cały brzuch mi się rusza, deformuje a "toto" się wierci i wierci :-)

Dziękuję dziewczyny za posty :-) oj ja dzisiaj tak intensywnie czuję moją dziewczynkę. W nocy nie mogłam zasnąć (nie spałam do 4 :crazy:) a od 10 dzidzia zaczęła mnie kopać przez około 3 godziny. Pewnie ma jeszcze dużo miejsca i dlatego tak ją teraz czuć :tak:

reklama
moj ,maly tez dzis szalal . wieczorem bylo widac z boku jak brzuch faluje ale moj maz sie smial. a w nocy ja bym spala ale maz sie krecil a dzidzia tak samo smiac mi sie chcialo ze sa tacy sami.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry