reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Archiwum ciążowe-dolegliwości,porody,ciąża przenoszona,cesarka,wieści i nieobecności

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
własnie napisała do mnie truda
"hej w nocy lekkie skurcze, organizm sie przygotowyje do porodu, mam kislwaty brazawy sluz i jesli sie nic nie zmieni to pod koniec tyg wyjdziemy"

kurde czyzby Trudzia byla pierwsza marcowaq mamusia!!!????
Super-oby z nia i z malutka wszystko bylo ok:-)

Dziewczyny Kasiullki dawno nie bylo.
Ostatnio ktos-nie pamietam kto pisal wiadomosc od niej ze zle sie czuje i ze wszystko ja boli.ciekawe co sie z nian dzieje???
Jak macie do niej nr.tele to napiszcie sms-a

czop śluzowy może odejść 2-3 tygodnie wcześniej albo przed samym porodem - mi odszedł w dniu porodu, jak już byłam po 5 godzinach skurczy "przygotowujących"...

oj, wygląda na to że Truda będzie pierwszą "rozpakowaną" mamusią... trzymam za nią kciuki

reklama
Witam :-)
Melduje że jestem już w domu :-):-):-)
Ciężkie przeżycia z tym szpitalem miałam bo zamiast pomocy to tylko nerwy okazało się że leże tam nie wiadomo po co,moja ginka mnie skierowała ale chyba bez potrzeby dostawałam leki te same co w domu poza ktg nic więcej mi nie robili i obserwowali tylko że nikt nie wiedział w jakim kierunku.A najlepsze jak dzisiaj rano na wizycie kolejny lekarz spytał mnie po co ja tu leże,rozbrajające PO CO albo pyta mnie dzisiaj ordynator czy skurcze już mineły a ja na to a były??a dajcie spokój ciesze się że juz jestem w domu i nikt nie robi zemnie czubka :tak:
Dzieki za pozdrowienia wszystkim :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry