Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Spróbuj na początku mieszać mleko nan z tym bebilonem i stopniowo zmniejszaj nan. Absolutnie nie dosładzaj.witch miałam taką koncepcję w głowie żeby delikatnie osłodzić, naprawdę delikatnie, kilka ziarenek , jakaś 1/10 łyżeczki na całą butlę, żeby tylko przyzwyczaił się do smaku tego pepti, które bardzo odbiega od nan, ktore synek pije, i po 2-3 dniach cukier stopniowo odstawić dodając go mniej, może to nie najlepszy pomysł ale jak dać mu to mleko inaczej ?
Jest nietolerancja laktozy ,nie alergia. I ona daje objawy typowo brzuszkowe : biegunka, wzdęcia, ból brzucha ,gazy, kolki. I na to wystarczy Delicol lub inny enzym laktazy.Ja też mam podejrzenie, że u mojego synka wystąpiła alergia na laktozę, ale to możliwe żeby dopiero po 6. miesiącu od karmienia piersią wystąpiły objawy, m. in. naderwane uszy?
Dla 4,5 msc zwykłe kozie? Nie za dobry pomysł...Poczytaj sobie o składzie mleka koziego a modyfikowanegoA może podać mleko kozie. Znajoma miała podobny problem i po mleku kozim było wszystko ok.