reklama
Deess.
Fanka BB :)
jestem tam tezZaglądnij na wątek kto po in vitro. Jest tam sporo dziewczyn.
HejHej kochane
Jest tu jakaś kobietka, która tak jak ja przygotowuje się do invitro ?

Deess.
oo witamHejja jestem na samym początku przygotowań
![]()

i jak idą przygotowania ? jaki etap ?
Deess.
mu właśnie tez na końcówce badań , usiedliśmy przy wyborze procedury i tak patrzę a tam te same badania są wliczone co lekarz przepisał żeby robić na własna rękę nie wiem czy to normalne ? dzwoniłam do kliniki to mi powiedziano zebym wysłała skany tych badań które już mamy i da znać czy wystarczy czy coś jeszcze dorobić . nie wiem dziwne toMam zrobione wszystkie badania jakie zlecił lekarz26 maja jadę na ustalenie planu stymulacji aby w pierwszych dniach czerwca (początek cyklu) mogła zacząć stymulacje i podejść do punkcji (o ile wszystko będzie rosło prawidłowo)
![]()

Nam podczas rozmowy kwalifikacyjnej do programu dofinansowania wystawił skierowanie na badania, które miałam wykonać w Klinice (pakiet tych badań był uwzględniony dofinansowaniem więc za sporą ilość badań zapłaciłam "grosze")
Bo kariotyp robiłam w grudniu
Deess.
ja właśnie robiłam na własna rękę kariotypy, a jestem przez kwalifikacyjna a dziwne ze skierowała tyle badań a nie wiadomo czy się zakwalifikujemyNam podczas rozmowy kwalifikacyjnej do programu dofinansowania wystawił skierowanie na badania, które miałam wykonać w Klinice (pakiet tych badań był uwzględniony dofinansowaniem więc za sporą ilość badań zapłaciłam "grosze")
reklama
U nas sprawa była pewna że się zakwalifikujemy (tak powiedział na lekarz w listopadzie ze względu na naszą sytuację) ale czekaliśmy na dofinansowania dla wielkopolski więc rozmowa kwalifikacyjna była tylko wizytą która oficjalnie miała nas zatwierdzić 
I na tej właśnie wizycie (20 kwietnia) lekarz zlecił badania do zrobienia, żebym mogła mieć wyniki na wizytę 26 maja
Dużo tych badań robicie ?

I na tej właśnie wizycie (20 kwietnia) lekarz zlecił badania do zrobienia, żebym mogła mieć wyniki na wizytę 26 maja
Dużo tych badań robicie ?