- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
marylion74
Zadomowiona(y)
Moja dzidzia jest też wszędzie, tzn bywają dni kiedy czuję, że jest nisko ( bolą te kopniaczki!!!!), ale generalnie chyba często się przemieszcza. Podczas jednego usg potrafiła przemieścić się kilka razy: a to główką do góry, a to na dół...lekarka nie nadążała.
mamjakty
styczniówka 2009
na ostatnim usg, czyli wczoraj :-) - moja mała była ułożona główką w dół - ale wiadomo, że wszystko może się jeszcze zmienić 

kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
ja starsznie odczuwam kopniaki w dole brzucha. Na usg kręciło się non stop, raz miało nogi nad własną głową , innym razem już leżało na brzuchu. Największe zamieszanie jest po 22 godzinie - mam wrażenie że jest na dyskotece 

marylion74
Zadomowiona(y)
kuleczka_ok to nasze maluchy będą niezłymi imprezowiczami!!!
Tatuś juz chce piwnicę lub jajkąś wieżę szykować dla córci.
Tatuś juz chce piwnicę lub jajkąś wieżę szykować dla córci.
Monika8887
Wdrożona(y)
reklama
Ja mam tak samoMoja złośnica też sie nisko umiejscowiła i jak siedze w pracy to mnie bije po jajnikach;-)a to dlatego ,że siedze taka skulona i ona się wtedy złości - ma to po mamusi:-)
a nieraz czuję jakby sie wdrapywała aż do szyi i wtedy mi brzuch wyskakuje aż pod biustem
![]()
![]()

ale wiecie co dziś miałam niezły obciach, siedze w pracy - skulona przy kompie (a że siedzę sama w pokoju to mam generalnie high life - robię co chcę)
w każdym razie tak ostatnio pisałyście o tym falującym brzuszku, że i ja dziś miałam możliwość zobaczenia tego po raz pierwszy

- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: