Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Badanie się wykonuje między 11a 14 tyg więc nie jest za późnoWitam, mam wyznaczony termin na badania prenatalne w 13 i 3 dniu ciąży boję się że to może być za późno. W którym tyg najlepiej je zrobić?
Pewnie przy ustalaniu terminu zapytali Cię o to w którym tygodniu jesteś i tak dopasowali terminWitam, mam wyznaczony termin na badania prenatalne w 13 i 3 dniu ciąży boję się że to może być za późno. W którym tyg najlepiej je zrobić?
Wg artykułu mamyginekolog to czasami jak jest za wcześnie to tez nie będzie widać, bo ciąża może byc za mloda.Badanie robi się do 13+6. Więc Twój termin to tak na styk. Ale czasami lepiej odrobinę wcześniej. Może być tak, że ciąża jest nieco starsza i nie wszystko będzie widać dokładnie. Ja na Twoim zmieniłabym datę. Ja robiłam usg 11+5 i wszystko było idealnie widać.
Tak, ale tutaj może być nawet kwestia kilku dni ważna. Więc jakby przesunęła tydzień wcześniej to moim zdaniem będzie ok.Wg artykułu mamyginekolog to czasami jak jest za wcześnie to tez nie będzie widać, bo ciąża może byc za mloda.
Ja robilam w 13+0.
Ja mialam robione w 13+5 czas byl idealny. Poczatkowo tez sie obawialam, ze za pozno. Teraz bede miec polowkowe w 21+5, czyli tez na koncowce widelek.Witam, mam wyznaczony termin na badania prenatalne w 13 i 3 dniu ciąży boję się że to może być za późno. W którym tyg najlepiej je zrobić?
Dobry to czasWitam, mam wyznaczony termin na badania prenatalne w 13 i 3 dniu ciąży boję się że to może być za późno. W którym tyg najlepiej je zrobić?
ja bylam w 13 +5. Wszystko było super widać.Badanie robi się do 13+6. Więc Twój termin to tak na styk. Ale czasami lepiej odrobinę wcześniej. Może być tak, że ciąża jest nieco starsza i nie wszystko będzie widać dokładnie. Ja na Twoim zmieniłabym datę. Ja robiłam usg 11+5 i wszystko było idealnie widać.