Oby było tak jak mówiszNie wiem, czy to cie pocieszy ale mi też różne rzeczy na usg wychodziły, a potem wraz z rozwojem płodu znikały. Teraz na usg potrafią wypatrzyć dosłownie wszystko, co wg lekarzy odbiega od "normy" i tylko mamy stresują.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby było tak jak mówiszNie wiem, czy to cie pocieszy ale mi też różne rzeczy na usg wychodziły, a potem wraz z rozwojem płodu znikały. Teraz na usg potrafią wypatrzyć dosłownie wszystko, co wg lekarzy odbiega od "normy" i tylko mamy stresują.
A co Ci da sanco? Nie jest pewnikiem, to już lepiej zrobić amniopunkcje.W moim przypadku niestety po USG, lekarz odesłał mnie na preanatalne. Ide we wtorek na Sanco do laboratorium diagnostyki. Dobrze że teraz są ogólnodostepne w zasadzie od ręki bo gdyby miała czekać w niepewności do rozwiązania, to chyba bym sfiksowała
Ja robiłam test pappa i wyszedł dobrze, na usg oprócz przesuniętego serduszka wszystko jest prawidłowo. lekarz skierował mnie na amniopunkcję, ale nie wiem czy się zdecyduje na niąW moim przypadku niestety po USG, lekarz odesłał mnie na preanatalne. Ide we wtorek na Sanco do laboratorium diagnostyki. Dobrze że teraz są ogólnodostepne w zasadzie od ręki bo gdyby miała czekać w niepewności do rozwiązania, to chyba bym sfiksowała
Dla mnie akurat sanco jest wiarygodnym testem, bo masz czułość trisomii 21, 18 i 13 na poziomie powyżej 99%A co Ci da sanco? Nie jest pewnikiem, to już lepiej zrobić amniopunkcje.
Ja robiłam amnio i to nic strasznego. Trwa dosłownie może 1 minute.Ja robiłam test pappa i wyszedł dobrze, na usg oprócz przesuniętego serduszka wszystko jest prawidłowo. lekarz skierował mnie na amniopunkcję, ale nie wiem czy się zdecyduje na nią
Tak, tylko, że u mnie było amnio z podejrzeniem trisomi 21 a tu było ok.Dla mnie akurat sanco jest wiarygodnym testem, bo masz czułość trisomii 21, 18 i 13 na poziomie powyżej 99%