Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja robiłam kilkukrotnie IgG i IgM. O IgA przeczytałam: "oznaczenia przeciwciał klasy IgA mogą być zlecone jeśli wyniki w innych klasach są niejednoznaczne". Nie wiem, co Twój wynik mówi w praktyce. Ale do diagnostyki zespołu fosfolipidowego potrzebne są jeszcze przeciwciała p beta 2 glikoproteinie i antykoagulant tocznia.Czy ktos robił badania .Przeciwciala kardiolipidowe ? Zobacz załącznik 1301931
Wiem czekam za kolejnymi wynikami narazie przyszlo mi tylko to i niewiem czy jest pozytywny czy negatywnyJa robiłam kilkukrotnie IgG i IgM. O IgA przeczytałam: "oznaczenia przeciwciał klasy IgA mogą być zlecone jeśli wyniki w innych klasach są niejednoznaczne". Nie wiem, co Twój wynik mówi w praktyce. Ale do diagnostyki zespołu fosfolipidowego potrzebne są jeszcze przeciwciała p beta 2 glikoproteinie i antykoagulant tocznia.
Przeciwciał jest mało, wg labu wynik negatywny, czyli jak u zdrowej osoby.Wiem czekam za kolejnymi wynikami narazie przyszlo mi tylko to i niewiem czy jest pozytywny czy negatywny
Jak długo czekałaś za wynikami ?Przeciwciał jest mało, wg labu wynik negatywny, czyli jak u zdrowej osoby.
Na przeciwciała krótko, na antykoagulant tocznia czekałam kiedyś naprawdę długo, chyba ponad 2 tygodnie.Jak długo czekałaś za wynikami ?
Ja robilam te wszystkie badania 23. 07 . Pewnie jeszcze troche poczekam .Na przeciwciała krótko, na antykoagulant tocznia czekałam kiedyś naprawdę długo, chyba ponad 2 tygodnie.