Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zalezy od labu, w ktorym chcesz robić.Dostałam skierowanie od mojego ginekologa na badanie krzywy cukrowej to moja pierwsza ciąża i szczerze byłam przekonana że nie muszę się na to badanie umawiać tylko przychodzę jakiegoś dnia rano i tyle a koleżanka mi mówi że trzeba się umawiać , serio tak jest ?
1. Krzywej cukrowej, a nie krzywy.Dostałam skierowanie od mojego ginekologa na badanie krzywy cukrowej to moja pierwsza ciąża i szczerze byłam przekonana że nie muszę się na to badanie umawiać tylko przychodzę jakiegoś dnia rano i tyle a koleżanka mi mówi że trzeba się umawiać , serio tak jest ?
Dziękuję1. Krzywej cukrowej, a nie krzywy.
2. Zadzwoń do laboratorium, w którym planujesz zrobić to badanie i spytaj.
U mnie jest dokładnie tak samo.Dobrze tez zapytac w labie, do ktorej najpozniej sie wstawic. U nas do 8 ttzeba bylo byc pobranym, zeby badanie sie odbylo.
Tak jak piszą dziewczyny, wszystko zależy od punktu.Dostałam skierowanie od mojego ginekologa na badanie krzywy cukrowej to moja pierwsza ciąża i szczerze byłam przekonana że nie muszę się na to badanie umawiać tylko przychodzę jakiegoś dnia rano i tyle a koleżanka mi mówi że trzeba się umawiać , serio tak jest ?