K
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana ja mialam wynik 1:500 i zdrowa ciąża 31tydz..jestesmy po 3 badaniach prenatalnychCzy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie
Uważam ze wystawianie takich wyników na forum jest za przeproszeniem głupota. Od tego jest lekarzCzy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie
A skąd zarzut że nie byłam i lekarza i zarzut że jest to głupota nikogo tym nie obrazilam i byłabym wdzięczna gdyby mnie nie obrazanoUważam ze wystawianie takich wyników na forum jest za przeproszeniem głupota. Od tego jest lekarz![]()
Nie obrażam Ciebie jako osoby . No jakbyś była u lekarza to byś nie pytałam opinie osób , które nie są lekarzami. Naprawdę są rzeczy , o które można tutaj zapytać ale są tak ważne i istotne sprawy, które powinno się tylko konsultować z lekarz, który ma dobra wiedzę na ten temat.A skąd zarzut że nie byłam i lekarza i zarzut że jest to głupota nikogo tym nie obrazilam i byłabym wdzięczna gdyby mnie nie obrazano
Moim zdaniem jest ok.Czy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie
Tak naprawdę nikt tego nie wie.Jeśli by były inne parametry złe w usg to wtedy można spodziewać się ,że jest to możliwe, i tylko badanie amniopunkcji pozwoli na 100 % na poznanie wyniku.Ale jeśli wszystko jest prawidłowe w usg i lekarz nie widzi żadnych nieprawidłowości,to powinno być ok,ale musisz wiedzieć,że tylko badanie amniopunkcji może wykluczyć te wadę.Czy moje ryzyko że urodze dziecko z zespołem Downa jest niskie czy wysokie jeśli chodzi o wynik Tr21 1 :1608 ? W załączniku zdjęcie
Lekarz u którego robiłam badanie prenatalne powiedział mi że powinnam urodzić dziecko zdrowe ... Natomiast moja Pani doktor u której prowadzę ciążę ( pochodzę z małego miasta i u nas 1 Lekarz robi badania prenatalne ) jak jej pokazałam wynik mnie miała nietega ... Wystraszylam się bo zgupislam dlatego napisałam tutaj bo może któraś z dziewczyn tutaj mogłaby mi coś poradzić ...