Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po rozmowie z lekarzem dowiedzialam się ze nie mam sie czego wstydzić..ze to niestety zdarza się bardzo często i przyczyny są rózne ....no cóż...tak to juz jest...
Sama wielokrotnie sie zastanawialam skad takie rzeczy sie biorą...i rozumiem cie doskonale.Dla zwykłej ,porządnej,dbajacej o higieny kobiety taka wiadomość może byc szokująca....przypomniała mi się jeszce pewna sytuacja jak byłam w ciązy z córką...Podczas rutynowej kontroli ...badanie wykazało ,że mam w pochwie śladowe ilości bakterii coli...Jestem pielęgniarką i wiem skąd się bierze ta bakteria...ale najgorzej było to usłyszeć wprost od lekarza...

" ...Ma pani sladowe ilości bakterii coli w pochwie..prosze bardziej uważać podczas wycierania się papierem ,albo zrezygnowac z seksu analnego w czasie ciąży.."

Myslalam ze spale się ze wstydu.....ale cóż...pomogły krople camilisan i nalewka rumiankowa...wrrrr to było straszne