Weronika2in1
Początkująca w BB
Hej, czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia w bandażowaniu brzucha po cesarce? Coś może powiedzieć na ten temat? Sama nie wiem co o tym myśleć, jedni namawiają a drudzy odradzają.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Właśnie też słyszałam jedne opinie, że lepiej jak najszybciej a z drugiej strony, że poczekać do końca połogu... masz na myśli jakieś konkretne majtki poporodowe czy zwykła bielizna modelująca czy wyszczuplająca da radę?Hmm sama chętnie poczytam opinie na ten temat ,w przyszłym tyg będę mieć 3 CC ,i tak po pierwszej wyszłam do domu po ok 10 dniach ktoś tam mi doradził żeby się ściągać odrazu bandażem i tak też robilam efekt bardzo dobry ,po 2 CC używałam majtek ściągających ale takich lżejszych tzn nie ściskały tak mocno i efekt słabszy ,dolną część brzucha długo nie schodziła ,ale to było w dobie bez internetuteraz się naczytałam że można się ściągać dopiero po 4-6 tyg i być tu mądry ...tak czy siak jak tylko blizna pozwoli zamierzam nosić majtki ściągające poporodowe ,może nie cały czas ale w miarę szybko po CC ,wtedy mi się brzuszek ładnie wchłonął
Kupiłam niby poporodowe tak było w aukcji ,wysokie i zabudowane ,pewnie na początku lepiej dać tej bliźnie oddychać ,mam zamiar tylko w dzień nosić ,też mam sprzeczne opinie ,a ze swojego doświadczenia wiem że to ściąganie mocne bandażem dało świetne efekty ,na noc go zdejmowalam,może się wypowiedzą inne mamy jakie mają doświadczenieWłaśnie też słyszałam jedne opinie, że lepiej jak najszybciej a z drugiej strony, że poczekać do końca połogu... masz na myśli jakieś konkretne majtki poporodowe czy zwykła bielizna modelująca czy wyszczuplająca da radę?