reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Bardzo duży pęcherzyk żółtkowy 12mm

Hej wszystkim, moja sytuacja wygląda następująca OM 17.10.25r .
Pierwsza wizyta u ginekologa około 6tyg: bijące serduszko ale dziecko za małe o około 4dni- według ginekologa wszystko w porządku.
Następna wizyta po trzech dniach ponieważ miałam lekkie krwawienie: zarodek nic nie urósł, serduszko dalej biło, ginekolog powiedział że prawdopodobnie do dwóch tygodni poronie.
Wizyta po dwóch tygodniach (9w1d): ginekolog zdziwiony że zarodek bardzo urósł (1,9cm) ale uwaga pęcherzyk żółtkowy ma aż 1,2cm! Nigdzie w Internecie nawet nie widziałam żeby ktoś miał aż tak duży pęcherzyk. Czy są tu jakieś mamy z pęcherzykami ponad normę a wszystko skoczyło się dobrze?

reklama
A możesz powiedzieć jaka wada i w którym tygodniu było wiadomo?:) u mnie lekarz powiedział że duży pęcherzyk oznacza prawdopodobieństwo wad ale nie oznacza od razu wady ( może też nie chciał mnie straszyć przed Świętami)

Do góry