reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo proszę o pomoc!!

olaolatm

Początkująca w BB
Mam ogromny problem z moim 3,5 miesięcznym synkiem. ;( Nie wiem już co mam robić!! Mały często wpada wręcz w histerię.. aż krzyczy i od tego robi się czerwony. Trwa to mniej więcej od ponad tygodnia. Nie chce jeść (wypycha butelkę i kręci główką. Pokarm dostaje mój na zmianę z Nan1, od piersi odstawił się więc mu odciągam), kupki są normalne, gazy, odbijania wszystko w normie. Byłam z nim oczywiście u lekarza.. ale niestety niewiele to dało. Osłuchowo wszystko jest Ok, uszy czyściutkie. Najbardziej martwi mnie ten przeraźliwy krzyk i brak apetytu. Co mam robić? Pomocy

reklama
Jedyne co mi przychodzi do glowy to byc moze jest to zabkowanie.Moj mlodszy synek tez tak wczesnie zaczal zabkowac a raczej zaczely go bardzo dziasla bolec i zaczely sie problemy z karmieniem.Moze daj mu nurofen i wtedy zobacz czy po nim dalej tak ma.
Druga opcja to uszy,ale piszesz,ze u pediatry bylas.

Wprowadziłam mu dzisiaj Infakol i trzeba czekać na efekty. Zaczynamy się zastanawiać czy to nie ząbki bo wkłada całe łapki do buzi i wszystko co ma pod ręką nawet swoje ubranka... Jeśli to rzeczywiście zęby... to macie jakieś swoje sprawdzone sposoby, żeby ulżyć dzieciaczkowi?

na jednych sprawdzone, na innych nie działa:) Są gryzaczki takie do schłodzenia w lodówce, albo jakiś żel do kupienia w aptece:) i żele też są różne więc trzeba poprostu próbować:)

wypisz wymaluj jak mój syn a pół miesiąca później miał już dwie dolne jedynki:-):-)
tak więc pewnie to zęby ida
u nas też dentinox a w skrajnych wypadkach panadol

reklama
No i ku naszemu zdziwieniu to jednak ząbki. Zaczynają mu przebijać siekacze :) maluch się trochę uspokoił i zobaczymy co dalej :)

Do góry