Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się kręciłam w baby walz koło tego, ale cena mnie troszkę odstraszyła - 20 eurojak za kilka drewnianych patyków połączonych gumkami to trochę dużo
![]()

No i znowu się rozpisałam. Wena wróciła.![]()

). Ze zwierzątek najbardziej lubi konika ( bardzo dobrze, w przyszłości mam zamiar nauczyć go jazdy konnej
). I za każdym razem ma mega zdziwiona minkę jak traktor mu odjeżdża
, dwa dni i nie pamiętasz, czym się bawiłeś:-))
U nas prawdziwym hiciorem była podręczna walizka. Taka mała, sztywna, czarna na kółeczkach. Czy wiedziałyście że ją można otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać (...) i zapomnieć o świecie? No a jak znudziło się już ją otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać, otwierać, zamykać to można się suwakiem pobawić. A jak się po 3 dniach suwak znudził, to powiesiliśmy jej na "maszynkach" 2 metalowe breloki i znowu było super
Od 2 tyg walizka jest stałym elementem naszego wystroju![]()