Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

U nas ostatnio poza zabawa normalnymi zabawkami super zdaje egzamin walenie drewniana łyżka w garnek(dodam ze musi sie to odbywac w kuchni) i jezdzenie po pokojach na paczce pieluch
A pozatym myszka od komputera nadal jest zabawką przodującą( no nie moge jej upilnowac zawsze doleci do niej szybciej niz ja.Po prostu jak jej sie przypomni o myszce to tak pruje ze nikt jej nie zlapie![]()
I buty...
i ''ganianego'' :-)

, ale długo nie wytrzymuje w swojej kryjówce i na hasło gdzie jest Staś zaraz wyłazi. Uwielbia też się bawić w "ganianego", najchetniej jak jest na rekach u mamy i goni nas tata, albo na odwrót, niestety ponieważ ostatnio trochę mu sie przytyło, staramy uczyc się go tradycyjnego ganianego, najbardziej lubi uciekać wokół kanapy albo stołu

Coraz więcaj czasu tam siedzi i fajnie sie bawi - oczywiście jedno z nas musi być obecne. Kupiłam regał na zabawki i ostatnio jego ulubioną zabawą jest ściąganie wszystkich zabawek. Nad układaniem ich spowrotem na miejsce pracuję
Może sprzątanie pokoju będzie kolejną fajną zabawą
, tzn. jego najlepszy wynik to osiem kroczków, nadal uważa raczkowanie za najlepszą formę przemieszczania
) kupiłam Stasiowi taki stolik www.chicco.pl - wszędzie tam, gdzie dziecko: 12m+, Zabawa, Grający stolik (tylko zamiast pianina ma ciuchcie). Bardzo mu sie podoba.
Ja raczej widzę siebie w biegu, rozdzielającą tłukące się towarzystwo ;-)
Ostatnio nawet się nie puszcza - i za rączki zrobi max kilka kroków, po czym pada do raczka i protestuje
Kurcze, mam wyrzuty sumienia że siedzi w kojcu, ale nie dam sobie rady z Nim na podłodze... 
Potrafi spędzić przy nich sporo czasu