reklama

Bawimy, Mama bawimy!!!

reklama
Isztar :szok: i Ty tak spokojnie stałaś i filmowałaś?
Gdyby moje dziecko cos takiego zrobiło to tysiąc moich rąk by go asekurowało.
Fajny chłopaczek i ma takie suuuper oczy;-)

A ty co?!!!!;-):-D:-)
strasznie długo tra wstawianie filmików na utuba no i zostawilam żeby sie wgrywał i poszłam spać, i proszę od samego rana możesz ogladać mojego rozrabiakę:P:laugh2:

He, he, to mnie załatwiłaś.:-D A ja nie śpię od 5tej, jak pisałam na czerwcówkolandzie, bo Magda ma biegunkę. Za 2 godziny idziemy do lekarza.

A Eryczka sobie obejrzałam.:tak:No lata facet jak fryga!:szok: Ja się ciągle biję z myślami czy tak naprawdę chcę żeby Magda łaziła czy nie. Bo z jednej strony mam dość ciągłego słuchania rodzinki, że z Nią coś nie tak skoro jeszcze nie chodzi i na pewno jest bardzo chora:wściekła/y:, więc chciałabym aby już poszła, a z drugiej już raczkowaniem daje się we znaki.:-D

Dzagud ja myślę że to czy ty chcesz to jest akurat najmniej ważne;-):tak:
Młoda ma na każdy temat własną opinię więc poczekaj az ona podejmie decyzje i cię o niej poinformuje.

Ja myślę że w tym wszystkim najwazniejsze jest nie dać się zwariować, jeżeli lekarz mowi że wszystko jest ok, a ty mu ufasz to nie daj się swojej zwariowanej rodzince!!! Tylko weź to na spokojnie.
Jeśli masz wątpliwości to skonsultuj się z kims jeszcze, i wtedy podejmuj kroki.
:tak:

Nie, no ja się nie daję, bo miałam bardzo dobrą rehabilitantkę, która dokładnie to co powiedziała to się spełniło. I na temat chodzenia powiedziała, że zobaczymy się na kontroli jak Magda zacznie na dobre chodzić, czyli mniej więcej wrzesień-październik. A Madzia chodzi przy meblach i powoli zaczyna się puszczać, więc myślę że jest ok.

A przy okazji - ja też coś wgrałam:
YouTube - Madzia skacze na trampolinie

Nie chcę się wtracać ale myślę że lepiej żeby się nie zaczynała puszczać w takim wieku :-):-D:rofl2:
Ale super na tej trampolinie!!! gdzie macie takie? chociaż Eryk pewnie nie usiedziałby i byłoby troche tragicznie, jak się obawiam. Ale Madzi widać, że bardzo siępodobało. :) Fajnie masz z dwójką, a ja też tak bede miała!!!!

reklama
Iszatr-normalnie myslałam,ze zawału dostane:szok: niebałas sie?
Sorga-wspinaczka super ale miałam podwujny zawał,zato pluskanie w błotku SUPER,ja mam kilka zdjec własie po takiej zabawie jestem umorusana od stop az po czubek głowy.
Ale tak na marginesie to jestem wszoku jakie dzieciaczki macie sprawne,pusciłam filmiki Mikołajowi i z podniesionym głosem widzisz gapo to twoi roeiesnicy,i chyba skumał oco chodz bo wzdrygnał ramionami i sobie poszedł bawic sie autkiem.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry