• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

no to widze, ze milo bylo :) a irlandczycy to wiadomo, przeciez katolicy, to sie mnoza, wiec dzieciaki lubia ;)))
cicha, a wy jakas ewakuacje szykujecie z tego USA? ze tak dom sprzedajecie?
bo ja jeszcze nie mowilam, ale my uciekamy from Belgium.......
jako pierwszy ucieka na zwiady tata Olafa, a potem to jeszcze plan nie do konca sprecyzowany, powiedzmy, ze wahamy sie wciaz, ale jak bedziemy juz wsjo wiedziec to powiemy :)
jak sie cos wyklaruje to chyba jakis wieczorek pozegnalny?
w sumie tatusia to juz nie bedzie od 02.11.................

reklama
Dokladnie Agatatje. Zmykamy do kraju precyzyjnego odmierzania czasu, urokliwych krajobrazow i mlecznej czekolady (to akurat wywoluje bol serca u mego meza;-)) - czeka na nas sweet Swiss;-)

Ale najpierw to bedziemy sie pol roky doprawiac Kalifornijskim winem na jednej z 'niewielkich prywatnych instytucji naukowych' zachodniego wybrzeza ;-)

02/11 kurcze to juz na dniach. A wy na wschod czy na zachod? Ha zdradz nam gdzie wywozicie Olafa i co z niego wyrosnie jak juz sie zdecdujesz, ze mozesz.

Aha gdzie 'Cie' beda wystawiac?

missdior to za udany wieczor;-)

A u nas pada wiec mamy wymowke od pracy w ogrodzie :-)

wystawiac mnie beda w Brukseli w jakims teatrze Muzique Publique nawet nie wiem gdzie dokladnie ;) w dzielnicy murzynskiej :) od 02.12.06
a emigrujemy raczej w kierunku polnocnym, ale narazie jest pare mozliwosci.....

wrocilam wlasnie z kina, The Devil Wears Prada ;) glupiutkie, ale fajne nawet, szczegolnie jak sie z moda ma conieco wspolnego hehe

Miss czyzbyscie przywiezli do domku zapas jenever, bo cos tak cicho dzisiaj...

Witam, witam
A no żyję widzicie!! :)))
MISS no prosze no to super pojawka ;)
A wiecie że w Norwegii od 19 nie kupisz nigdzie alkoholu?? matko kochana, co za kraj ;) mój brat tam jest w pracy i mówi że polacy ubolewają bo do 19 pracują :))
AGATA no to na dniach mąż już wybywa!!! o prosze.. ja też bym tak chciała sobie zniknąć z Belgium bo jakoś mi ten kraj nie leży...
CICHA no to tylko pozazdrościć!! ja też chce do kaliforni i też chce sobie popijać coś tam ;)

A co do dzieci.. Nicole przesypiała 5-6h :D jadła i szła dalej lulu hyhy. A nocki przesypiała od ukończenia miesiąca.. więc nie narzekałam nigdy na nią. Ale za to teraz narzekam! Budzi się w nocy i mama , mama! i przychodzi do nas do łóżka :D i spi z nami do rana :)))
A ostatnio moja słodka córeczka wymyśliła sobie tak.
Wstała podeszła do taty i mówi tak "tato, tato" (szeptem to mówi, aby mamusi nie obudzić), "tato, tato!" "baja!!!!" i pokazuje paluszkiem że ma iść do salonu włączyć baje hyhyhy
Kochana córeczka dobrze że tatę obudziła a nie mnie!
No dobra zmykam spać bo my też po 2 imprezach, wczoraj imprezowlaiśmy u znajomych, a dzisiaj u nas i tak już w głowie szumi ;)
Miłej nocki!!!

Moniaa widzisz jaka masz inteligentna core - wie kogo oszczedzic nocka;-)

Agatatje tak sobie jakos po katach dzis myslalam, ze z Twoim temperamentem i stylem to Cie jakos bym widziala w Londynie;-)

A co do Kaliforni to ja bym tam z checia zostala na dluuuuzej .....;-( ale Zurich tez jest ok ;-)(przy okazji widze ze mi w wypowiedzi koncowke zjadlo bo mialo byc ,sweet swiss city - Zurich,:-))

A co do nieobecnosci missdior to dopiero zaczynam wierzyc ze mpreza byla naprawde udana ;-)

A,tak jakos sie nam rzewnie zrobilo...wszyscy sie wynosza,a my jeszcze pare latek tu musimy sie pomeczyc:-( Hehehe,nikt nie lubi Belgii,co?Moj malzonek sobie obiecal,ze za 5 lat przechodzi na emeryture,sprzedajemy firme i dopiero wtedy zaczniemy balowac,ha!

Ok,oglaszam konkurs: kto zgadnie,dokad ucieka Agata,dostanie od tejze Agaty wlasnie kiecke jej pomyslu (niezle wykombinowane,co?)
Uwaga,strzelam:kraj,gdzie alkohol jest dostepny tylko w kilku sklepach panstwowych:Sverige,czy jak to sie pisze.
Pilz,pliiiiizzz,zgadlam?

Ha,ja tez sie wybieram na "diabelka i Prade",glupawy czy nie,jade sama,bez chlopow!W niedziele po poludniu,tylko ja i kilo m&m's-ow:-D .

no wlasnie, nikt nie lubi Belgii hehehe
cicha, melduje sie, ze tez zazdroszcze Kaliforni! Szwajcaria?tez niezle, bedziecie mogli sobie na nartach pomykac;)
miss, malzonek dobrze kombinuje!ja sobie juz prawie 3lata obiecuje,zeby sie wyprowadzic no i w koncu sie za to powaznie zabieram:)
swoja droga bardzo ciekawy konkurs;)))) ale narazie sama nie znam na 100% odpowiedzi na to pytanie,ale na 99,9% bedzie to kraj na "SZ" a w dodatku slynacy z mocnego alkoholu.......albo koloru za przeproszeniem moczu albo krystalicznie czystej wody:) (do wyboru narazie dwa kraje na "SZ", ale na poczatek malzonek jedzie do takiego gdzie faceci bez gaci chodza, a do tego w kiecach;)))
m&msy...zapomnialam o nich, ja tylko Cole mialam i to co zostalo przynioslam mezowi, a ten marudzil, ze rozgazowane, glupek;)

ech tyle podpowiedzi dostalas to sie nie liczy, najwyzej stringi ;))) dostaniesz, ale ze zgadlas oba kraje nad ktorymi sie zastanawiamy to dwie pary ci zrobie :))

maz tak czy siak jedzie narazie do tych owcoyyyebow, wiec jak jakies zamowienia na kilty czy cos to szybko ;)

reklama
Ha! trzymam za slowo!A moga byc takie cieplejsze gatki?Zima idzie,w stringach to sie bede trzasc jak ostrzyzona owca.

Faaaajnie,Szkocja.Faceci bez majtek,deszcz,mglisto,wszystko omszone i oslizgle,zero lata,nic tylko sie utopic w scotch-u;-) .Btw,my sie juz od 8 lat wybieramy w podroz poslubna albo do Szkocji albo do Irlandii,tylko sie nie mozemy zdecydowac dokad...

To kiedy ta impreza pozegnalna?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry