reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Belgijskie matki łączcie się!!!!!!!!!!!!!

stoooo laaaat :))))
a jak tam w przedszkolu???dobrze idzie mu?
no i jak tobie sie podoba jak cala chata wolna? :)
u nas dzisiaj cieplo..............czyli -5 ;)))

reklama
No i po sniegu:(
starszy nawet nie zdazy sie na dworze pobawic,bo jak wroci ze szkoly,to bedzie po ptakach.
Mlodszy + przedszkole=katastrofa.Ok,idzie chetnie,zreszta to tylko na 2 i pol godzinki dziennie(na poczatek),ale uparl sie zeby walic kupe w gacie.Az mnie trzesie ze zlosci.Prowadzimy codziennie bitwe i zabawe w chowanego,a w szkole jest bezpieczny (czytaj:nie ma wrzeszczacej mamusi w poblizu),wiec sie tam gdzies po cichutku w kaciku zalatwia.Panie przedszkolanki twierdza,ze to przejdzie i ze wiecej maja takich uparciuchow.Ja mysle!Skoro potrafi oznajmic,ze chce siku i pobiec do kibelka,to kiedys chyba zakuma reszte.Grrrrr....
14,w walentynki (czy oprocz nastolatkow ktos to obchodzi?) w szkole jest pochod karnawalowy i moje starsze dziecko postanowilo sie przebrac za Clinta Eastwooda.Martwic sie czy cieszyc?:rolleyes:

O widze, ze sie tu nieco ozywilo:-)

Agatatje pracujesz teraz na slawe szeweckiego disagne?;-) Jak tam Olaf ?

miss dior Clint Eastwood powiadasz:confused: jak dla mnie to na :tak: :-)
no i 100 zdrowka dla Filiberta:-)

A u nas wiosna wiec intensywnie zasuwam po wzgorzach;-) (bo my tez pod innym adresem i czasowo mieszkamy w San Francisco:-))

Prosze,prosze,marnotrawne corki wracaja:-) ,a juz mialam zamiar polozyc sie na podlodze i umrzec z nudow ;)

Jutro wielki dzien!Pociagiem do Antwerpen!Chlopaki do zoo robic glupie miny do malp,a ja na maraton po sklepach:-D .Szkoda tylko,ze nie bedzie z kim na kawke wyskoczyc :( trudno,wypije samotnie toast za wszystkie belgijskie matki,ktore sie stad (rozsadnie) wyniosly.

miss,
Clint Eastwood?hehe no przynajmniej ambitnie :) a wersja Cowboy czy Dirty Harry? ;)
wypij za mnie koffie verkerd!:) (nigdy nie wiem jak to sie pisze;)))

cicha,
no nie wiem czy szwedzki dezajn, ale na pewno jeden z najbardziej znanych szwedzkich produktow eksportowych (poza vovlo; absolut i IKEA;)))
San Fransisco :))))
tak sobie myslalam, zeby na starosc sie w cieplejsze rejony przeprowadzic...ale moze Australia? :)

Usluznie podpowiadam :"koffie verkeerd",a w bardziej snobistycznych lokalach z francuska "lait russe",jak zwal,tak zwal,wypije zdrowko :)

Clint Eastwood,chyba wersja dirty Harry,szarpnelam sie na gotowy kostium za 12 ojro (zeszloroczny - deutsche polizei-uszylam sama) ,dlugi plaszczyk z pseudo skory,kapelusz i plastikowa spluwa.Dziecko wniebowziete :)

no nie wiem czy szwedzki dezajn, ale na pewno jeden z najbardziej znanych szwedzkich produktow eksportowych (poza vovlo; absolut i IKEA;)))
Agatatje,
no i zabilas mi tu cwieka bo teraz nie moge przestac myslec o tym co to Szwedzi jeszcze eksportuja?!:baffled: :confused:
A swoja droga to dopiero skojarzylam, ze zamiast Szkocji jest Szwecja:-D

miss: deutsche polizei?!:szok: :szok: a co oni w sobie maja?:confused:

Hehehe,moje 6-letnie deutsche polizei mialo kask(plastikowy ofkors) lizak mrugajacy "stop & go",srebrna odznake,pas przerobiony z mojej starej spodniczki,koszule z napisem "polizei",tylko epolety mi troche brytyjskie wyszly....

A teraz o naszej sobotniej wycieczce:
Antwerpen,wspaniale miasto:-D ...dzieci zwiedzily zoo,mlodszemu podobal sie krokodyl i weze,starszy oznajmil :"tukan to jest cos ,co chcialbym dostac na urodziny" (ehe,bite me,2 kury nam wystarcza,a poza tym gdzie mam takiego tukana upolowac?),mamusia sie obkupila w dobra niedostepne na wsi,czas wspolny spedzilismy w : a) Quicku -obrzydlistwo,dlaczego to sie dzieciom podoba?,b)w podrabianym irlandzkim pubie Kelly's -ale nuda i cider byl troche za cieply,c) i tutaj najfajniejsza czesc - w barze Breda ,polozonym miedzy dworcem a dzielnica rozrywki,gdzie pojawili sie okoliczni alfonsi,oj bardzo na srodkach pobudzajacych,i zaczela sie wojna,wynik -jeden trup!!!!:szok: no,moze nie taki bardzo trupowaty,bo go karetka bez worka zabrala.Policja stojaca przed dworcem nawet sie nie ruszyla,tlum zebral sie niezly,niestety nie wiem co bylo dalej,bo polecielismy na pociag.
Ogolnie,bylo ekstra & we'll be back:cool2: .

Agatatje,wypilam koffie verkeerd i zjadlam mus czekoladowy (taki sobie):happy:

cicha, no ja myslalam ze wszyscy wiedza skad jest H&M ;)

miss, dzieki za kawe :) a kostium musial byc super :)))
Antwerpen to wiadomo, miasto seksu i biznesu ;)))) musze powiedziec ze wybor lokali znakomity hehehe
tukan tez mi sie podobal jak bylam mala :) moze jakas wersja pluszowa?:)

a tak btw to Olafinder dorobil sie kolejnego zeba :))))) nie obylo sie bez kaszlu, kataru i buczenia, ale gorna jedynka ujrzala swiatlo dzienne :)))yeaaah :)

poza tym zima zimna, ale mam nadzieje, ze Szwedzi wiosne tez znaja!albo lato?ach no i mowia w jezyku bardzo podobnym do flamandzkiego, bardzo duzo rozumiem :)

reklama
Brawo dla zebatego Olafa,bedzie czym piwko otwierac,hehehe...

Podobienstwo flamandzkiego i tych polnocnych jezykow-ogladalam kiedys dunska bajke,no normalnie jakbym moich tesciow mowiacych dialektem slyszala:rolleyes: ...

Szwecja i eksport : ABBA?;-)

Do góry