Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak dla mnie to na
:-)
.Szkoda tylko,ze nie bedzie z kim na kawke wyskoczyc Agatatje,no nie wiem czy szwedzki dezajn, ale na pewno jeden z najbardziej znanych szwedzkich produktow eksportowych (poza vovlo; absolut i IKEA))
a co oni w sobie maja?
...dzieci zwiedzily zoo,mlodszemu podobal sie krokodyl i weze,starszy oznajmil :"tukan to jest cos ,co chcialbym dostac na urodziny" (ehe,bite me,2 kury nam wystarcza,a poza tym gdzie mam takiego tukana upolowac?),mamusia sie obkupila w dobra niedostepne na wsi,czas wspolny spedzilismy w : a) Quicku -obrzydlistwo,dlaczego to sie dzieciom podoba?,b)w podrabianym irlandzkim pubie Kelly's -ale nuda i cider byl troche za cieply,c) i tutaj najfajniejsza czesc - w barze Breda ,polozonym miedzy dworcem a dzielnica rozrywki,gdzie pojawili sie okoliczni alfonsi,oj bardzo na srodkach pobudzajacych,i zaczela sie wojna,wynik -jeden trup!!!!
no,moze nie taki bardzo trupowaty,bo go karetka bez worka zabrala.Policja stojaca przed dworcem nawet sie nie ruszyla,tlum zebral sie niezly,niestety nie wiem co bylo dalej,bo polecielismy na pociag.
.