Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A my z weekendowego wypadu na narty wrocilismy z przeziebieniem i za biale szalenstwo placimy teraz smarkami do pasa, kaszelkiem, lupaniem w plecach i wszystkich innych umiesnionych czesciach ciala (no bo sie chcialo zgrywac twardziela na stoku;-)) i dodatkowo nerwami jak postronki bo maly marudny w domu a z domu wyjsc nie bardzo sie da:-( I tak to sobie odpoczelismy;-):-)
Swietnie,kolezanki sie zabawiaja,jak nie przepychanie wozka przez zaspy sniezne to wypad na narty.Tez bysmy chcieli zime zobaczyc:-( .Co prawda,wyznajemy zasade "above all no sports",ale np.kielonek czegos mocniejszego na sniegu juz przemawia do naszej wyobrazni .
A propos Kubusia puchatka,ponoc Disney stracil prawa do tego misia.Nareszcie,hip,hip,hura,niech zyje bialo-czarny misiu!!!
Ok,przyznam sie tu publicznie do jeszcze jednego skrzywienia(oprocz zachwytu kwiatkami marimekko),otoz: zbieram ksiazki "kubus puchatek"& "chatka puchatka" w roznych jezykach.Poprosze po szwedzku, jesli mozna oczywiscie,euh i prosze sie nie nabijac .
Moje dzielne 3-letnie dziecko spowodowalo pozar!!!!!Wlaczylo na maksa stara,uzywana tylko do pieczenia kuchenke (w pralni,tam gdzie Olaf przespal kiedys pol godzinki ).My,odpowiedzialni rodzice siedzielismy u gory w biurze,a dzieci gapily sie w tv,po pol godzince cos mnie tknelo,zeby sprawdzic,a tam sie fajczylo ze hej! Wynik : spalone obrusy i dywaniki,ktore sobie lezaly na tej kuchence i czekaly na prasowanie,kuchenka na zlom (gdzie ja teraz placki bede piec?),w chacie smierdzi wedzonka,poparzonych palcow malzonka nie licze...
Taka sobie fajna niedziela
O losie....wspolczuje i raz jeszcze wspolczuje. Jednak pasuje do niego "maly terrorysta".....moze takby Agatatje zaprojektowala mu koszulke w ramach H&M z napisem "uwaga cos zaraz zrobie". Tak poczytalam sobie troszke u Was i cosik mi sie zdaje ze Agatatje znam jeszcze z watku staran,wtedy mialas inny avatar, z laseczka w ciemnych wlosach z bronia jak sie niemyle.....a z produktow eksportowych Szwecji to napewno jeszcze jest pieczywo Wasa. Pozdrawiam
mialam inny awatar na poczatku ciazy, na czerwcowkach, to byla ksiezniczka Leia ze Star Wars
zaspy sniezne jeszcze wieksze niz byly,ledwo z Olafem mozemy sie przebic hehe
Disney moze stracil wylacznosc do Kubusia, ale samego misia nie, bo my ciagle cos musimy projektowac z Kubusiem Puchatkiem
pomysle nad koszulka )))hihi no i zobacze co da sie kupic bo dzisiaj zaczela sie jakas wielka wyprzedaz ksiazek w Sztokholmie to moze cos taniego sie dostanie
no a pozar...............no kurde rewelacja, matko, az nie wiem co powiedziec, chyba Olaf nie zasluguje na tytul potwora z bagien)) jest inny bardziej odpowiedni kandydat ))
No,spalily sie moje trzy ulubione dywaniki z Ikea,okropnie drogi obrus,kupiony na wyprzedazach,ale oklamalam ubezpieczenie podajac pelna cene ,dzisiaj przychodzi madry od sprzetu kuchennego ocenic czy sie oplaca naprawa.Lepiej zeby nie,bo juz przegladam net w poszukiwanniu jakiegos posh piekarnika.
Hello!
Znowu zostalam sama,gdzie reszta mamusiek?
Przygotowuje sie psychicznie do weekendu ,piatek - firmowe wyjscie do knajpy,bedzie nudno,ksiegowi gadaja wiadomo o czym,ale za to duzo fajnego jedzonka i picia ,sobota - idziemy opijac nowe bejbi,nie nasze,hehe,kolegi i kolezanki,ktorzy zdecydowali sie jeszcze przed 40 wylansowac nowego obywatela na ten padol.
Czyli znowu bedzie alkoholowo:sick: ...
sobie pisze a muzom....
Wyzwanie dla naszej projektantki:-) . Eetzakje...czyli taka torba na pudelko ze sniadaniem i soczek.Objechalam dzisiaj pol Belgii poszukujac takiego czegos.Wybor ogromny i owszem ale tylko dla dziewczynek,dla chlopakow nic,same plecaczki.Wyc polega na tym,ze ta torba ma sie zmiescic w tornistrze,czyli nie moze byc zbyt szeroka,powinna byc z dosyc miekkiego materialu,miec fajny uchwyt na ramie,ewentualnie kieszonke.
No,to do roboty;-) .
Ok,wskocze jeszcze do sklepu dla skate'owcow,moze tam maja torebki dla facetow
zobacze zobacze, moze kogos uda mi sie na cos takiego namowic, co prawda narazie mam wplyw na takie artykuly w dziale...niemowlecym wiec moze jednak tez wylansujesz nowego obywatela przed 40 )))
moge probowac przekonac wszystkich ze niemowleta potrzebuja torebek of kors )
Krajobraz po imprezie:sick: : kawa,suchy chleb,duuuuuzo wody i artykul w porannej ekonomicznej "Het zweedse model,de bedrijfculturen van twee ikonen : Ikea en H&M uitgekleed",exclusief "Vacature sprak met Rolf Eriksen en Margareta Van den Bosch".
Jak mi kac przejdzie,przeczytam cos wiecej niz tytul .