• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta a krwawienie w ciąży

Magda941234

Zaciekawiona BB
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli od wczoraj występuje dość silne krwawienie (ustało trochę dziś ) czy ma ono wpływ na wynik bety ? Kiedyś znajoma mówiła mi że tak. Krwawienie może być np z przyczyny krwiaka który nie narusza ciąży. Dokładnie się na tym nie znam ale coś podobnego mi mówiła. Łapie się wszystkiego co możliwe 🥹z nadzieją że beta w piątek wyjdzie większą i że nie wszystko może stracone

reklama
Zastanawia mnie jeszcze jedna rzecz. Jeśli od wczoraj występuje dość silne krwawienie (ustało trochę dziś ) czy ma ono wpływ na wynik bety ? Kiedyś znajoma mówiła mi że tak. Krwawienie może być np z przyczyny krwiaka który nie narusza ciąży. Dokładnie się na tym nie znam ale coś podobnego mi mówiła. Łapie się wszystkiego co możliwe 🥹z nadzieją że beta w piątek wyjdzie większą i że nie wszystko może stracone
Przy becie 5 niestety marne szanse, prawdopodobnie wyłapałaś biochem. Nie ma szans, żeby lekarz przy takiej becie widział wcześniej pęcherzyk na USG.

To zależy jaką przyczyna krwawienia. bo być może to ciąża biochemiczna i zaczyna się okres. Może powtórz Bete?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry