• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Beta a okres

Witam ostatnia miesiączkę miałam 18.12, miałam wkładkę miedziana która wyjął mi lekarz 10.01 bo się przesunęła, dostałam tego samego dnia escapelle, miesiączka mi się spóźniła wiec zrobiłam test - wyszedł pozytywny. Poszłam 25 na betę -32, później 27- 90. Dodam ze od 22.01 do teraz mam normalna miesiączkę. Co mam myśleć ?

reklama
Witam ostatnia miesiączkę miałam 18.12, miałam wkładkę miedziana która wyjął mi lekarz 10.01 bo się przesunęła, dostałam tego samego dnia escapelle, miesiączka mi się spóźniła wiec zrobiłam test - wyszedł pozytywny. Poszłam 25 na betę -32, później 27- 90. Dodam ze od 22.01 do teraz mam normalna miesiączkę. Co mam myśleć ?
Powtórz betę.

Może to być wczesne poronienie a może być po prostu krwawienie w ciąży - ja miałam w ciąży 5 dniowe mocne krwawienie wyglądające jak naprawdę mocny okres. Najpierw byłam przekonana że to poronienie, później, że skoro beta rośnie to ciąża pozamaciczna pewnie. A ciąża sobie rosła, wewnątrzmaciczna.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry