Takja sie pogubialam
1 wynik 1,5
2 wynik 3,0 ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Takja sie pogubialam
1 wynik 1,5
2 wynik 3,0 ?
Powtórzę powtórzę tez jestem w szoku ze testy wychodzą ale rozmawiając z moim ginekologiem moze sie tak zdążyć ze stężenie w moczu test wyczuwa dam wam znać w środęhmm bardzo niskie wartosci by cokolwiek stwierdzic, ciaza zaczyna sie od 5, a Ty masz wartosci ponizej.
Jakim cudem testy wychodza pozytywne przy takiej becie to tez fenomen
Nie mniej, trzymam kciuki! Powtorz bete znow za 48 h
Dam Znać w środę ale po bólu piersi i braku Miesiączki również ja odbstawiam tym bardziej ze po poronieniu mialam bete zaledwie 0,142 testy pozytywne, beta podwoiła się po 2 dobach, w środę będziesz miała ponad 6,0. Wg mnie to 100 procent ciaza, po prostu wczesna. Ja też u siebie "wykryłam" ciąże przy becie na poziomie niewiele ponad 2![]()
ja za Ciebie trzymam kciuki bardzo.
Natomiast sie zastanawiam, skoro beta ponizej 5 nie wskazuje na ciaze i jest to generalnie beta wskazujaca na brak ciazy to jak to mozliwe ze testy pokazuja dwie kreski? bo w sumie bete mniejsza niz 5 moze miec teoretycznie kazda nieciezarna, a nieciezarnym testy pozytywne nie wychodzataka luzna rozkminka
Patrząc na skrawek danych gdzie są normy przy twoim wyniku to nie jesteś w ciąży. Tam 1 tydzień zaczyna się od jednostki 50.