• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Beta hcg w 23dc

Odstawiam w 12 dpo po zrobionym teście (oczywiście bielutki) nie ma się co łudzić że coś mogłoby wtedy być i okres przychodzi 2 dni później. Besins nie wstrzyma Ci okresu jeśli twój własny progesteron spadanie poniżej 2. Albo miałaś wcześniej owulację, byla bardzo słaba lub wcale jej nie było
A jaki progesteron bierzesz?

reklama
Odstawiam w 12 dpo po zrobionym teście (oczywiście bielutki) nie ma się co łudzić że coś mogłoby wtedy być i okres przychodzi 2 dni później. Besins nie wstrzyma Ci okresu jeśli twój własny progesteron spadanie poniżej 2. Albo miałaś wcześniej owulację, byla bardzo słaba lub wcale jej nie było
Zastanawiam się czy to ok że 10dpo przyszedł okres owulację miałam potwierdzona usg. Może to jest powód dlaczego nie mogę zajść w ciaze ani jej utrzymać... Już myślałam że zrobiłam wszystko co mogłam.. jestem załamana 😟

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry