Kittycat02
Aktywna w BB
No dobrze ale skąd mam wiedzieć kiedy koleżanka współżyła kiedy miala okresMasz dzieci i nie wiesz jak wygląda cykl u kobiety? Przeciez owulacja u kobiety występuje dopiero jakos tydzień po okresie
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No dobrze ale skąd mam wiedzieć kiedy koleżanka współżyła kiedy miala okresMasz dzieci i nie wiesz jak wygląda cykl u kobiety? Przeciez owulacja u kobiety występuje dopiero jakos tydzień po okresie
Po spodziewanym terminie , bardzo przepraszam źle napisalam3 dni po okresie czy 3 dni po terminie w którym spodziewałaś sie okresu? Bo to nie to samo
A dlaczego koleżanka sama nie zapyta tylko adwokata potrzebuje?No dobrze ale skąd mam wiedzieć kiedy koleżanka współżyła kiedy miala okresmówię poprostu że przyjmowała antybiotyki , może cykl jej się przesunął , ma objawy , taki wynik stąd pytanie
Dziewczyny źle napisałam 3 dni po spodziewanym terminie okresuDziewczyny pomóżcie , to że to nie jest ciaza już wiem ale jest możliwość że beta wzrośnie ? Koleżanka jest 3 dzień po okresie , ma mdłości , wymiotuje, czy nie ma szans?Zobacz załącznik 1694806je
Napisałaś 3 dni po okresie. A nawet jeżeli okres by się spóźniał, to test i beta byłaby już pozytywnaNo dobrze ale skąd mam wiedzieć kiedy koleżanka współżyła kiedy miala okresmówię poprostu że przyjmowała antybiotyki , może cykl jej się przesunął , ma objawy , taki wynik stąd pytanie
ale wiesz, że wymioty i mdłości to nie tylko objaw ciąży? Niech idzie do lekarzaNo dobrze ale skąd mam wiedzieć kiedy koleżanka współżyła kiedy miala okresmówię poprostu że przyjmowała antybiotyki , może cykl jej się przesunął , ma objawy , taki wynik stąd pytanie
Bo nie jest na tym forumA dlaczego koleżanka sama nie zapyta tylko adwokata potrzebuje?
Nie nie właśnie chodziło mi 3 dni po spodziewanym terminie , bardzo przepraszam , mój błądNapisałaś 3 dni po okresie. A nawet jeżeli okres by się spóźniał, to test i beta byłaby już pozytywna
No pewnie , zasugeruje jej to ale myślicie że nie ma szans na ciążę ?Niech koleżanka idzie do lekarza bo może ma jakieś inne problemy
Jakie mają być szanse skoro jest w terminie okresu i beta jest negatywnaNo pewnie , zasugeruje jej to ale myślicie że nie ma szans na ciążę ?