MatkaFrankowaPanikara
Matka Frankowa
10 dni spóźnienia okresu? Beta by wyszła, to już duże opóźnienie.Czy to możliwe że za wcześnie na HCG? 10dni?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
10 dni spóźnienia okresu? Beta by wyszła, to już duże opóźnienie.Czy to możliwe że za wcześnie na HCG? 10dni?
Tak dzisiaj był 10dzien . Do tej pory miałam regularny okres plus minus 2 dni.10 dni spóźnienia okresu? Beta by wyszła, to już duże opóźnienie.
Jeśli 02.05 miałam dostać @ i w ten dzień współżyłam bez zabezpieczenia nadal nie mam @ to za 10 dni mogę powtórzyć test?Brak ciąży, spróbuj się do gina umówić
Pewnie że możesz, najpewniej 14 dni po stosunku ,ale myślę że inny jest powód braku @ ,chyba że masz bardzo nieregularne cykleJeśli 02.05 miałam dostać @ i w ten dzień współżyłam bez zabezpieczenia nadal nie mam @ to za 10 dni mogę powtórzyć test?
Właśnie do tej pory nie miałam żadnych problemów z tad moja panika. Najbliższy termin do lekarza 3.06Pewnie że możesz, najpewniej 14 dni po stosunku ,ale myślę że inny jest powód braku @ ,chyba że masz bardzo nieregularne cykle
Czasem mam bóle po prawej strony ale takie do wytrzymania jak na @Pewnie że możesz, najpewniej 14 dni po stosunku ,ale myślę że inny jest powód braku @ ,chyba że masz bardzo nieregularne cykle