Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ile przed testem zrobiłaś betę?Cześć dziewczyny, zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny (delikatna kreska ale jednak widoczna) przed tym testem zrobilam betę i wyszło <2.30. Co to może oznaczać? Taka niska beta a test pozytywny… czy za szybko zrobiona beta czy nie ma szans na rozwinięcie ciąży?
Ok tydzień lub dwaIle przed testem zrobiłaś betę?
No to przecież przez tydzień lub dwa doszło do implantacji i beta mogła zacząć rosnąć, stąd test pozytywny.Ok tydzień lub dwa
Cześć dziewczyny, zrobiłam test ciążowy który wyszedł pozytywny (delikatna kreska ale jednak widoczna) przed tym testem zrobilam betę i wyszło <2.30. Co to może oznaczać? Taka niska beta a test pozytywny… czy za szybko zrobiona beta czy nie ma szans na rozwinięcie ciąży?
Owszem, ale betę zrobiła tydzień - dwa przed zrobieniem testu. Więc wtedy oczywiste, że beta mogła nic nie wykazać...Tak niska beta? Przecież skoro to jest MNIEJ niż 2.30 to może być jedno wielkie równe 0
Owszem, ale betę zrobiła tydzień - dwa przed zrobieniem testu. Więc wtedy oczywiste, że beta mogła nic nie wykazać...
DokładnieNo jak ktoś robi betę w owulacje to ja nie mam pytań![]()
Dziewczyny w piątek 06.10 robiona beta wynik 299 mlu/ml w dniu dzisiejszym 09.10 wyszła 650mlu/ml czy prawidłowo przyrasta ?