Borowka695840
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale to jest dobry poziom progesteronu.Hej zrobiłam pierwsza betę. Dlaczego progesteron nie jest wyższy![]()
Na tym poziomie nie powinien być ponad 20 ? Wszędzie tak są normyAle to jest dobry poziom progesteronu.
No nie. Nie widzialam nigdzie takich norm. Minimum to 11. Masz ponad? Masz. I tyle sie liczy.Na tym poziomie nie powinien być ponad 20 ? Wszędzie tak są normy
Mam 5 tydzień martwię się że to jednak nie jest zbyt zadowalającoNo nie. Nie widzialam nigdzie takich norm. Minimum to 11. Masz ponad? Masz. I tyle sie liczy.
Jezeli masz progesteron 16, a minimum to 11, to jesteś w normieMam 5 tydzień martwię się że to jednak nie jest zbyt zadowalająco![]()
Bo mam przeczucie że znów powtórzy się moja strata i każdy wynik dla mnie będzie za niskiJezeli masz progesteron 16, a minimum to 11, to jesteś w normie
Po co się niepotrzebnie nakręcasz?
no ale to nikt nie pomoże, skoro dla Ciebie kazdy wynik będzie powodem stresu.Bo mam przeczucie że znów powtórzy się moja strata i każdy wynik dla mnie będzie za niski![]()
Masz rację, bez sensu się nakręcać będzie co ma byćno ale to nikt nie pomoże, skoro dla Ciebie kazdy wynik będzie powodem stresu.
Ja na takie sytuacje polecam psychologa.
Ale Twoja poprzednia strata była na późniejszym etapie. I powodem nie był niski poziom progesteronu. Badałaś go wtedy wcześniej?Bo mam przeczucie że znów powtórzy się moja strata i każdy wynik dla mnie będzie za niski![]()