Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, w piatek beta 103.60 A dziś poniedziałek i 284,70 to nie za mały przyrost w ciągu 3 dni?sorki ale to na pewno nie plamienie implantacyjne
jezeli by to bylo plamienie implantacyjne ani beta ani testy by jeszcze ciąży nie pokazały

Najgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielinaKochana nie potrzebnie zakładasz nowy wątek
Gratulacje 4tc![]()
Bez stresu.Najgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielina![]()
Ciąża [emoji6] gratulacje [emoji6]Co oznacza ten wynik ??
A masz mozliwosc skontaktowac sie ze swoim gin ? A jesli nie to moze podejdź na ip tam cie powinni zbadac i dac luteine lub duphastonNajgorsze to że boli mnie brzuch i teraz zauważyłam jak się podcieralam śluz z różową wydzielina![]()
Ale bardzo boli mnie brzuch co jakiś czasBez stresu.
Czasem w czasie spodziewanej miesiączki może wystąpić plamienie implantacyjneOdpoczywaj
Nie mam możliwości, ale myślę Czy nie jechać do szpitala na sor. Chodź u nas tacy wredni lekarze, że aż się bojęCiąża [emoji6] gratulacje [emoji6] A masz mozliwosc skontaktowac sie ze swoim gin ? A jesli nie to moze podejdź na ip tam cie powinni zbadac i dac luteine lub duphaston
Takie bole bardzo czesto sie zdarzaja i nie oznaczaja niczego złego [emoji6]Ale bardzo boli mnie brzuch co jakiś czas
To moze pojedź do szpitala, tym czy wredni lekarze czy nie sie nie przejmuj, powinni cie zbadac i dac leki i nakazac odpoczynek[emoji6]Nie mam możliwości, ale myślę Czy nie jechać do szpitala na sor. Chodź u nas tacy wredni lekarze, że aż się boję